Marmara'da Yakalanan 80 Kiloluk Kılıç Balığı, 2 Bin 800 Liraya Satıldı - Son Dakika
Güncel

Marmara'da Yakalanan 80 Kiloluk Kılıç Balığı, 2 Bin 800 Liraya Satıldı

Çanakkaleli balıkçılar tarafından yakalanan 2 metre boyunda 35 kilo ağırlığındaki kılıç balığı tezgaha gelir gelmez satıldı. Kilosu 80 liradan satılan balık 2 bin 800 liradan alıcı buldu.

23.02.2019 09:55  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara denizi açıklarında balıkçıların ağlarına takılan 2 metrelik kılıç balığı Balıkesir'de 2 bin 800 liradan meraklı bir müşteri tarafından tezgaha düşer düşmez satın alındı.

KİLOSU 80 LİRADAN SATILDI

Çanakkaleli balıkçılar tarafından Marmara Denizi açıklarında yakalan 2 metre boyunda 35 kilo ağırlığındaki kılıç balığı tezgaha düşer düşmez kilosu 80 liradan meraklı bir müşteri tarafından satın alındı. Tezgahta özellikle dili dışarıda bir şekilde sergilenen ve görenleri hayrete düşüren kılıç balığı kısa bir sürede alıcısını buldu.

Marmara'da Yakalanan 80 Kiloluk Kılıç Balığı, 2 Bin 800 Liraya Satıldı

"BALIK ÇEŞİTLERİMİZ BOLLAŞTI"

Balıkesirli balıkçı Orhan Yıldız bir kaç günden bu yana fırtına nedeniyle balığın az çıktığına dikkat çekerek "Havaların düzelmesiyle birlikte şuan da balık çeşitlerimiz bollaştı. Bugün kılıç balığımız var Çanakkale denizi açıklarında yakalandı. Tezgahımızda ki kılıç balığımız toplam 35 kilo ağırlığında kilosu 80 liradan satışa çıkarttık. Kılıç balığımız tezgaha düşer düşmez bir meraklı müşterimiz tarafından satın alındı" dedi.

Marmara\'da Yakalanan 80 Kiloluk Kılıç Balığı, 2 Bin 800 Liraya Satıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Marmara'da Yakalanan 80 Kiloluk Kılıç Balığı, 2 Bin 800 Liraya Satıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement