Kılıç, Başarılı Kur'an Kursu Öğrencilerini Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Kılıç, Başarılı Kur'an Kursu Öğrencilerini Ödüllendirdi

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'ın Kayapınar Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mustafa Kılıç, Kayapınar Müftülüğüne bağlı Tepeşehir Neriman Can ve Hazreti Ali Cami Kız Kur'an kurslarında öğrenim gören başarılı kız öğrenciler ile hafızlık programını tamamlayan...

05.03.2017 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'ın Kayapınar Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mustafa Kılıç, Kayapınar Müftülüğüne bağlı Tepeşehir Neriman Can ve Hazreti Ali Cami Kız Kur'an kurslarında öğrenim gören başarılı kız öğrenciler ile hafızlık programını tamamlayan öğrencileri ödüllendirdi.

İlçe Müftülüğüne bağlı Tepeşehir Neriman Can ve Hazreti Ali Cami Kız Kur'an kurslarının Kayapınar Müftülüğü Konferans Salonunda ortaklaşa düzenlediği programda, kuran kursu öğrencileri tarafından hazırlanan hat ve minyatür sergisi, Belediye Başkanvekili Kılıç ve eşi tarafından açıldı.

Kılıç ve eşi, programda, hafızlık programını tamamlayan 5 öğrenci ile Kur'an kursunda başarı gösteren 10 öğrenciyi çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

Etkinliğe, Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükran Mermut da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıç, Başarılı Kur'an Kursu Öğrencilerini Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement