Kılıç Ferdi Amatör Spor Kulüplerini Ziyarette - Son Dakika
Güncel

Kılıç Ferdi Amatör Spor Kulüplerini Ziyarette

Kılıç Ferdi Amatör Spor Kulüplerini Ziyarette

Başkan Fazlı Kılıç, ferdi amatör spor kulüplerini ziyaret etmeye devam ediyor.

17.02.2012 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın Ferdi Amatör Spor Kulüplerine verdiği destek bu yıl da devam ediyor. Bilindiği gibi Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2011 yılında Amatör Spora verdiği bu tür desteklerden dolayı ödüle layık görülmüştü.

15 Şubat Çarşamba günü akşam saatlerinde, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin ve Kâğıthane Belediye Meclisi Spor Komisyonu Başkanı Ömer Tüfekçi ile birlikte ferdi branşlarda sporcu yetiştiren kulüpleri salonlarında ziyaret eden Fazlı Kılıç, antrenörlerden çalışmalarla ilgili bilgi alarak, genç sporcuların çalışmalarını yerinde izleme ve kendileriyle sohbet etme imkânı buldu.

Taekwondo, Güreş, Kick Boks, Karate gibi spor dallarında gençleri eğiterek, Ulusal ve Uluslararası düzeyde önemli sporcular yetiştiren spor kulüplerinden; Ramazan Beyazkaya Spor Kulübü (Antrenör Ramazan Beyazkaya-Kick Boks), Karate Wado Ryu Academy (Ant. Adem Karabulut-Karate), Çeliktepe Wado Ryu İhtisas Kulübü (Ant. Cimşit Kılıç-Karate) ve Fidan Spor Kulübü (Ant. Dursun Fidan-Karate) ziyaret edilerek, kulüp sporcularına eşofman takımı ve malzeme çantaları teslim edildi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, antrenörlere ve sporculara başarılar dileyerek Türk Sporuna verdikleri katkılardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Belediye Başkanını Salonlarında görmekten ve kendilerine yapılan destekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden sporcu ve antrenörler de Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kılıç Ferdi Amatör Spor Kulüplerini Ziyarette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement