Kılıçdaroğlu: "5'li Çete ile Aramı Bulmaya Yeltenen Sermayedar, Holding, Piyasa, Kim Olursa Olsun Pişman Olur; Bu Böyle Biline" - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: "5'li Çete ile Aramı Bulmaya Yeltenen Sermayedar, Holding, Piyasa, Kim Olursa Olsun Pişman Olur; Bu Böyle Biline"

Kılıçdaroğlu: "5\'li Çete ile Aramı Bulmaya Yeltenen Sermayedar, Holding, Piyasa, Kim Olursa Olsun Pişman Olur; Bu Böyle Biline"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “5'li çete ile aramı bulmaya yeltenen sermayedar, holding, piyasa, kim olursa olsun pişman olur; bu böyle biline. Şimdi varsa cesaretiniz, gelin beni ikna edin. Ama haber yollamayı bırakın” açıklamasını yaptı.

05.07.2022 14:23  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "5'li çete ile aramı bulmaya yeltenen sermayedar, holding, piyasa, kim olursa olsun pişman olur; bu böyle biline. Şimdi varsa cesaretiniz, gelin beni ikna edin. Ama haber yollamayı bırakın" açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:

"5'li çete ile aramı bulmaya yeltenen sermayedar, holding, piyasa, kim olursa olsun pişman olur; bu böyle biline. Şimdi varsa cesaretiniz, gelin beni ikna edin. Ama haber yollamayı bırakın."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: '5'li Çete ile Aramı Bulmaya Yeltenen Sermayedar, Holding, Piyasa, Kim Olursa Olsun Pişman Olur; Bu Böyle Biline' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement