Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 3. Gününde İlk Molayı Verdi - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 3. Gününde İlk Molayı Verdi

Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 3. gününde ilk molayı verdiANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 09.00'da başladığı 'Adalet Yürüyüşü'nün üçüncü gününde ilk molayı Kahramankazan'da verdi.

17.06.2017 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 3. gününde ilk molayı verdi

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 09.00'da başladığı 'Adalet Yürüyüşü'nün üçüncü gününde ilk molayı Kahramankazan'da verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün üçüncü gününde yürümeye devam ediyor. Saat 09.00'da üçüncü gün yürüyüşüne başlayan Kılıçdaroğlu, Kahramankazan ilçesine ulaştı. Kılıçdaroğlu, burada mola verdi. Molanın ardından Kılıçdaroğlu'nun saat 15.00'te yürümeye devam etmesi planlanıyor. Elinde 'adalet' yazılı pankartla yürüyen Kılıçdaroğlu, yürüyüş esnasında vatandaşlarla sohbet ediyor. Bazı vatandaşlar Kılıçdaroğlu'na çiçek takdim ediyor. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler bugün Kahramankazan ilçesi çıkışındaki Kent Ormanı Piknik Alanı'na kadar yürüyecek ve burada konaklayacak.

Yürüyüşün 3.gününde Kılıçdaroğlu'nu eşi Selvi Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ve müstakbel gelinleri Mine Alşan yalnız bırakmadı. Yürüyüşe ayrıca Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan ve HDP eski Milletvekili, EMEP MYK Üyesi Levent Tüzel de katıldı.

Kılıçdaroğlu, \'Adalet Yürüyüşü\'nün 3. Gününde İlk Molayı Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 3. Gününde İlk Molayı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İsrail, İran'ın İsfahan eyaletine misilleme saldırısı düzenledi
    08:17 İsrail, İran'ın İsfahan eyaletine misilleme saldırısı düzenledi

    İran'ın 300'e yakın füze ve İHA ile düzenlediği 'Gerçek Vaat' operasyonu İsrail'i tedirgin ederken, Tel Aviv yönetimi gece saatlerinde İsfahan'a misilleme saldırısı düzenledi. İsrail'in İsfahan eyaletinde bulunan birçok nükleer tesisi hedef aldığı saldırı dünya genelinde endişe yaratırken, İran devlet televizyonu saldırı sırasında tesislerde herhangi bir zarar oluşmadığını açıkladı.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.


Advertisement