Kılıçdaroğlu: Aramızda Ağrı Dağı Kadar Fark Var (2) - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Aramızda Ağrı Dağı Kadar Fark Var (2)

Kılıçdaroğlu: Aramızda Ağrı Dağı Kadar Fark Var (2)

Vefat EDEN ADAYIN AİLESİNİ ZİYARET CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa'daki mitingin ardından Saruhanlı İlçesi'ne geçti.

08.05.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vefat EDEN ADAYIN AİLESİNİ ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa'daki mitingin ardından Saruhanlı İlçesi'ne geçti. Kılıçdaroğlu, burada 2 Ocak günü milletvekili Özgür Özel'le aynı arabada bulunduğu sırada kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 2014 yerel seçimlerinde ilçe belediye başkanı adayı olan Diş Hekimi Muharrem Ekici'nin ailesini ziyaret etti. Ekici'nin eşi Özlem Ekici ve kızı Begüm Ekici'yle sohbet etti, acılarını paylaştı. Bu sırada Begüm Ekici'nin gözyaşı döktüğü görüldü.

LİMONLU ÇAY İÇTİ

Çay bahçesindeki ziyaret sırasında Kemal Kılıçdaroğlu'na, vatandaşlarında büyük ilgisi oldu. Burada içtiği çayı limon sıkan Kılıçdaroğlu, "Size kesmeniz için hortum verecektim" diyen vatandaşa, "Hortumu bana niye veriyorsun? Yukarıdakilere ver onu" dedi.

DON VURAN BAĞLARI GEZDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Saruhanlı İlçesi'ne Tirkeş Mahallesi sınırlarındaki Müjdat Şengel'e ait bağı ziyaret etti. Burada aynı zamanda Manisa dördüncü sıra milletvekili adayı olan ziraat mühendisi Mustafa Başgülşen'den, bağlar ve don hakkında bilgi alan Kılaçdaroğlu, üzüm üreticisi Müjdat Şengel'i de dinledi. Şengel, zararlarının büyük olduğunu ve kendilerine borç erteme dahil bir dizi yardım yapılmasını istedi. Ardından açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, "Bakanlar kurulu biran önce toplanmalı ve çiftçinin zararları için gerekli kararları almalı. Çünkü burada tabi afet var. Çiftçinin burada elinden gelen bir şey yok. Üzüm sadece Manisa için değil Türkiye içinde önemli. Önümüzdeki yıllarda da üzüm alamayacakları ortada. Buna göre önlem alınmalı. Banka borçları ertelenmeli. Tarım kredi sistemi düzenlenmeli" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Aramızda Ağrı Dağı Kadar Fark Var (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement