Kılıçdaroğlu Başbakanın Top Oynadığı Sahada - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Başbakanın Top Oynadığı Sahada

Kılıçdaroğlu Başbakanın Top Oynadığı Sahada

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor.

27.05.2011 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgür ALTUNCU - Özgür ARSLAN - İstanbul DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor. Sabah ilk olarak Eyüp ilçesinde otobüsle tur atan Kılıçdaroğlu'nun Eyüp Sultan Türbesi'nde dua ettiği öğrenildi. Ardından Beyoğlu ilçesine geçen Kılıçdaroğlu, Okmeydanı'nda kalabalık bir kitle tarafından karşılandı. Kulaksız'a kadar otobüsün üzerinden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, zaman zaman zor anlar yaşadı. Cadde boyunca asılan değişik partilere ait flamalara başını çarpmamak için eğilmek zorunda kalan Kılıçdaroğlu, bazen de korumalarının yardımıyla flamalar, afişler ve ağaç dallarından kurtuldu. Kulaksız Camii önündeki cemati de selamlayan Kılıçdaroğlu'na cemaattekilerin el işaretleriyle birşeyler anlatmaya çalışması dikkat çekti

Kulaksız Okspor Kulübünün sahasının önünden geçerken bir grup Kılıçdaroğlu'nun yolunu kesti. Tarihi toprak sahalarının yıkılmak istendiğini söyleyen ve bu duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar pankart açtı. "60 yıllık sahamızı geri istiyoruz" yazılı pankartı okuyan Kılıçdaroğlu, otobüsten indi. Okspor'un sahasına kadar yürüyen Kılıçdaroğlu klüp yetkililerinden bilgi aldı.

Uzun yıllar Kulaksız Okspor'un kullandığı toprak sahada Başbakan Erdoğan'ın da top koşturduğu öğrenildi. Ok tesislerine dönüştürülmesi planlanan saha için çalışmalar sürerken Kulaksız Okspor Kulübü bu proye karşı çıkıyor.

ORTAKÖY'DE DOLAŞTI, BEŞİKTAŞ'TA HALKA SESLENDİ

Kulaksız'ın ardından Ortaköy'e geçen Kılıçdaroğlu, burada öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından Ortaköy esnafını ziyaret eden Kılıçdaroğlu turistlerle de sohbet etti. Otobüsle Beşiktaş'a geçen Kılıçdaroğlu, çarşı girişinde toplanan kalabalığa seslendi. Yıldız caddesinde trafiğe yol açmamak için konuşmasını kısa tuttuğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, " Korkak insanlar Türkiye'yi yönetmeye layık değildir. Başbakan kendisine 'usta' diyor. Ben onun neyin ustası olduğunu çok iyi biliyorum. Yürütme Ustası. İster Esenler'e, Ümraniye'ye deister Beşiktaş'ta birlikte halkın önüne çıkalım, kim çırak kim usta görelim" şeklinde konuştu. Beşiktaş boyunca halkı selamlamaya devam eden Kılıçdaroğlu'nun Nurtepe'ye geçerek bir miting düzenlemesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Başbakanın Top Oynadığı Sahada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement