Kılıçdaroğlu, Cindoruk'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Cindoruk'u Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'deki sorunların çözülmesi gerektiğini belirterek, "Türkiye kendi sorunlarını çözebilecek birikim ve kapasiteye sahip. Asla umutsuz değilim. Ancak bunun için oturup düşünmemiz, konuşmamız ve ortak aklı egemen kılmamız lazım." dedi.

11.06.2017 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'deki sorunların çözülmesi gerektiğini belirterek, "Türkiye kendi sorunlarını çözebilecek birikim ve kapasiteye sahip. Asla umutsuz değilim. Ancak bunun için oturup düşünmemiz, konuşmamız ve ortak aklı egemen kılmamız lazım." dedi.

Kılıçdaroğlu, eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk'u Şişli Nişantaşı'ndaki evinde ziyaret etti.

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Cindoruk'un siyaset dünyasının birikimli ve tecrübeli isimlerinden olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, bazı konularda kendisinin düşüncesini aldığını dile getirerek, şunları ifade etti:

"Türkiye'nin sorunlarını, dış politikayı konuştuk. Bir ufuk çizdi kendisi. Birikiminden faydalanıyoruz zaten. Dolayısıyla bizi kabul ettiğini için kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Türkiye sorunları çok olan ve azalması yerine, üzülerek ifade ediyorum, sorunları her geçen gün artan bir ülke. Dolayısıyla toplumda ciddi bir kaygı var. Ancak bu sorunların çözülmesi lazım. Türkiye kendi sorunlarını çözebilecek birikim ve kapasiteye sahip. Asla umutsuz değilim. Ancak bunun için oturup düşünmemiz, konuşmamız ve ortak aklı egemen kılmamız lazım. Bu vesileyle görüşlerini almak için kendisini rahatsız ettim."

"Kılıçdaroğlu'na büyük görev düşüyor"

Cindoruk da Türkiye'de siyasal hayatın bir çıkmaza girdiğini savundu.

Başkanlığa geçildiğini anlatan Cindoruk, "Gelecek için ışık yoktur. Bu ışığı yakmak için CHP ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük görev düşüyor. Eski Türkiye'de siyaset etmiş kişilerin bir görevi var, Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP'ye destek vermek. O desteği verirsek, tek parti iktidarı kurmalarını önleyebiliriz. Bu sadece Türkiye'nin yararına değil, tek parti iktidarı kurabileceklerin de yararınadır. Tek başına Türkiye'yi idare edebilecek ehliyete, imkana, kabiliyete sahip bir kişi göremiyorum. Bazıları bunu yapabileceklerini zannederler. Ancak sonu hüsrandır. Ben o hüsranları yaşadım. Herkes, çok iyi bildiğini zannediyor. Siyasette her şeyi çok iyi bilen kişi yoktur." diye konuştu.

Cindoruk, Kemal Kılıçdaroğlu'nun demokrasiyi benimsemiş bir kişi olduğuna ifade ederek, kendisine başarılar diledi.

Kılıçdaroğlu, konuşmalardan sonra esnaf olduğunu belirten kişiyle bir süre konuştu. Söz konusu kişinin, belediyenin kendisine ceza kestiğini anlatması üzerine Kılıçdaroğlu, yanında bulunan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'ye kendisiyle ilgilenmesini istedi.

Kılıçdaroğlu, Cindoruk\'u Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Cindoruk'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement