Kılıçdaroğlu, Dini Temsilcilerle İftar Yaptı - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, Dini Temsilcilerle İftar Yaptı

Kılıçdaroğlu, Dini Temsilcilerle İftar Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in verdiği iftarda dini temsilcilerle bir araya geldi

19.07.2013 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in verdiği iftarda dini temsilcilerle bir araya geldi.

Ortaköy Feriye Lokantası'nda basına kapalı gerçekleşen iftar yemeğine, İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Türkiye Caferileri lideri Selahattin Özgündüz, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Doç. Dr. İlyas Üzüm, Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkanı Hasan Kanaatlı, Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, gazeteci-yazarlar Ahmet Hakan, Fehmi Koru, Ali Bulaç ve Gülay Göktürk ile duahan ve mevlithanların da aralarında bulunduğu 35 kişi katıldı.

Yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zekeriya Beyaz, seçimlerdeki oy sayım sistemini eleştirdi.

Ali Bulaç da Kılıçdaroğlu'nun geçen sene verdiği iftar yemeğine de katıldığını belirterek, bu tür yemeklerde toplumun değişik kesimlerinden temsilciler ve kanaat önderlerinin bir araya geldiğini söyledi.

Yemekte her kesimin kendi sorunlarını ifade etmeye çalıştığını dile getiren Bulaç,  "Kılıçdaroğlu'ndan, dertlerini, sıkıntılarını Meclis'e götürmesini talep ettiler. Özellikle diyanet sendikacılarının sıkıntıları var. Emeklilikle ilgili sorunları var. Alevilerle ilgili problemler gündeme geldi. Bunların çözülmesi istendi" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, Dini Temsilcilerle İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement