Kılıçdaroğlu: "Görüş Birliği İçinde Olan Bütün Siyasal Partilerle Elbette Bir Araya Geleceğiz" - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: "Görüş Birliği İçinde Olan Bütün Siyasal Partilerle Elbette Bir Araya Geleceğiz"

- Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın genel merkeze girişi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Uysal'ın açıklama yapmaya gelişi Uysal'ın açıklaması Kılıçdaroğlu'nun açıklaması ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve...

05.04.2018 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın genel merkeze girişi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Uysal'ın açıklama yapmaya gelişi

Uysal'ın açıklaması

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyeti parti genel merkezinde kabul etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "(İttifak tartışmaları) Türkiye'nin yaşadığı büyük sorunlar var. Türkiye'nin bu sorunları aşması lazım. Bu sorunları aşarken, sorunların aşılması yönünde görüş birliği içinde olan bütün siyasal partilerle elbette bir araya geleceğiz."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "(Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret eden sanatçılara yönelik sözleri) Sanatçılarla ilgili söylediğim her sözün arkasındayım, az bile söyledim."

Kılıçdaroğlu: "Görüş Birliği İçinde Olan Bütün Siyasal Partilerle Elbette Bir Araya Geleceğiz"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: 'Görüş Birliği İçinde Olan Bütün Siyasal Partilerle Elbette Bir Araya Geleceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement