Kılıçdaroğlu: Güvenin Olmadığı Atmosfer Var, Bunu Yaratan AKP Hükümetleri - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Güvenin Olmadığı Atmosfer Var, Bunu Yaratan AKP Hükümetleri

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu 'Ne Oluyor' programında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

30.10.2015 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu 'Ne Oluyor' programında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Cumhuriyet Gazetesi'ne bombalı saldırı ihbarına ilişkin olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Özellikle son 2-3 yıl içindeki gelişmelere baktığımızda bir güvensizlik ortamının egemen olduğunu görüyoruz. Kişiler hayatlarından, sokakta gezerken her an bir olay ile karşılaşacaklarından ciddi endişeler duyuyorlar. Gazeteler aynı şekilde bir yere baskın yapılıp televizyon ekranları karartılıyorsa, gazetelere yönelik saldırılar bir başka sorun. İşte Hürriyet Gazetesi bir AKP milletvekilinin öncülüğünde basıldı. Tehdit edildi. O başka bir sorun. Şimdi de bir terör belası var. Ortadoğu'dan ithal edilen bir terör belası var. IŞİD'in terörü var. Güvenin olmadığı bir atmosfer var. Türkiye'den bu atmosferden süratle çıkması lazım. Bu atmosferi kim, hangi politika yarattı. Üzerinde durmamız gereken bu. Bu atmosferi yaratan AKP hükümetleri. Yarın sandığa giderken bütün bunları düşünmek zorundayız" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Güvenin Olmadığı Atmosfer Var, Bunu Yaratan AKP Hükümetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement