Kılıçdaroğlu İzmir'e Geliyor - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu İzmir'e Geliyor

Kılıçdaroğlu İzmir\'e Geliyor

İzmir, iki günlük program kapsamında kente gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlamaya hazırlanıyor.

13.04.2018 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir, iki günlük program kapsamında kente gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlamaya hazırlanıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar günü İzmir'e geliyor. CHP Lideri, 15 Nisan Pazar günü İzmir'e gelerek İzmir Büyükşehir Belediyesinin Tire Belediyesinin de katkılarıyla yapımını tamamladığı Tire Stadı'nın açılışını gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu, 16 Nisan Pazartesi günü ise Köy Enstitüleri'nin kuruluşunun 78. yıl dönümü nedeniyle Balçova ilçesinde düzenlenecek 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek' sempozyumunun açılış konuşmasını yapacak.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'e gelişinin her seferinde kentte bir heyecan oluşturduğunu ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kılıçdaroğlu'nun Tire'de stat açılışı ve Balçova'da sempozyuma katılacağını belirterek, şunları söyledi:

"Genel Başkanımız 15 Nisan Pazar günü İzmir'e gelerek, İzmir Büyükşehir Belediyemizin Tire Belediyemizin de katkılarıyla yapımını tamamladığı UEFA standartlarındaki 15 bin kapasiteli Tire Stadı'nın açılışını gerçekleştirecek. Tüm İzmirlileri pazar günü bu muhteşem stadın açılışına bekliyoruz. Genel Başkanımız programının ikinci gününde yani 16 Nisan Pazartesi günü ise Balçova'da, Balçova Belediyemizin öncülüğünde ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneğiyle birlikte düzenlenecek olan 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek' sempozyumuna katılarak sempozyumun açılış konuşmasını gerçekleştirecek. Genel Başkanımız aynı gün Ankara'daki yoğun programı sebebiyle Balçova programının hemen ardından İzmir'den ayrılacak." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu İzmir'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement