Kılıçdaroğlu: Kullandığı Dil Cumhurbaşkanına Yakışmıyor - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Kullandığı Dil Cumhurbaşkanına Yakışmıyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'hayır' çadırını ziyareti hakkında, "Kullandığı dil Cumhurbaşkanı'na yakışmıyor. Cumhurbaşkanlığı makamı bu toplumun ortak değeridir." dedi.

28.03.2017 21:26  Güncelleme: 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik ve Hande Fırat'ın sorularını yanıtlıyor.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'hayır' çadırını ziyareti hakkında, "Kullandığı dil Cumhurbaşkanı'na yakışmıyor. Cumhurbaşkanlığı makamı bu toplumun ortak değeridir. Makamı ortak değer olarak kabul etmemiz lazım. Cumhurbaşkanlığı da 'tarafsızlığı' nedeniyle bizim ortak değerimiz olmak zorundadır. O makama oturan kişinin Türkiye'nin 80 milyonunu kucakladığını, tarafsızlığıyla bunu kanıtladığı sürece makamını yüceltmiş olur." dedi.

"KEŞKE BURADA ERDOĞAN VE YILDIRIM DA OLSAYDI"

Erdoğan ve Yıldırım'a televizyon ekranlarında karşılıklı tartışma teklifini yineleyen Kılıçdaroğlu "Bizim vatandaşımız özel bir yeteneğe sahiptir. Keşke burada sayın Yıldırım ve Erdoğan'ın da yeri olsaydı. Onların beğendiği gazeteciler olsaydı. Hiçbir tartışmadan kaçınmıyorum." dedi.

"BANA ULAŞAN ANKETLERDE 'HAYIR' ÖNDE"

Elindeki son anketlerin sonuçlarını da paylaşan Kılıçdaroğlu "Bir anket çalışması yaptırmadık. Ama çok sayıda anket geliyor. Bazı yabancı kuruluşlar anket yapıyorlar. Onların sonuçları geliyor. Anket firmalarının sonuçları geliyor. Bana ulaşan bütün anket sonuçlarında 'Hayır' oyları önde. Hepsinde 'Hayır' oyları önde" dedi.

Kılıçdaroğlu: Kullandığı Dil Cumhurbaşkanına Yakışmıyor

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Kullandığı Dil Cumhurbaşkanına Yakışmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement