Kılıçdaroğlu'na Saldırıya Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'na Saldırıya Tepkiler

Kılıçdaroğlu\'na Saldırıya Tepkiler

Konya, Karaman, Aksaray ve Afyonkarahisar'da CHP il başkanlıkları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya tepki gösterdi.

22.04.2019 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya, Karaman, Aksaray ve Afyonkarahisar'da CHP il başkanlıkları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya tepki gösterdi.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Gedavet Parkı'nda yaptığı basın açıklamasında, şehit cenazesine katılan Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının, aynı zamanda şehit ve şehit ailesine de yapılmış büyük bir saygısızlık olduğunu söyledi.

Yapılan saldırının, ülkenin demokrasisine ve iç huzuruna karşı yapıldığını ifade eden Bektaş, "Biz CHP'nin üyeleri olarak bu saldırıyı gerçekleştirenlerin arkasındaki güçlere karşı dimdik ayaktayız." diye konuştu.

Basın toplantısına İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, CHP eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt ile partinin Konya'daki ilçe başkanları da katıldı.

Karaman

CHP Karaman İl Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen programda, İl Başkanı Kadir Ergin ve partililer sloganlar atarak yaşanan saldırıyı kınandı.

Ergin, burada yaptığı konuşmada, yapılan saldırının organize bir eylem olduğunu ileri sürerek, yapılan saldırının Türkiye'nin demokrasisine, birlik ve beraberliğine karşı yapıldığını bildirdi.

Aksaray

CHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Koçak da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik gerçekleşen saldırının ardından basın açıklaması yaptı.

Yapılan saldırının bir protesto olmadığını dile getiren Koçak, şunları kaydetti:

"Ülkemizin başkentinde, hepimizin şehidi Mehmetçiğimizin cenaze töreninde, şehidimizin cenazesine katılan tek siyasi parti lideri olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanına hain bir saldırıda bulunulmuştur. Bu hain saldırı aynı zamanda şehidimiz Yener Kırıkçı'ya ve onun ailesine karşı da yapılmış büyük bir saygısızlıktır. Bu hain saldırı, ülkemizin demokrasisine, birlik ve beraberliğine ve iç huzuruna karşı yapılmıştır."

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da ise PTT Şubesi önünde toplanan CHP Afyonkarahisar İl teşkilatı üyeleri saldırıyı protesto etti.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, burada yaptığı açıklamada, saldırının planlı olduğunu ileri sürdü.

Ercan, yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'na Saldırıya Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement