Çankaya'da Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırı Protesto Edildi - Son Dakika
Politika

Çankaya'da Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırı Protesto Edildi

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıyı, parti genel merkezi önünde protesto etti.

09.04.2014 13:10  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıyı, parti genel merkezi önünde protesto etti.

Grup adına açıklama yapan CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, "demokrasiye atılmış bir yumruk" olarak nitelendirdiği saldırıyı şiddetle kınadıklarını söyledi.

"Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'na uzanan bu karanlık el, hiçbir suretle kabul edilebilir, hazmedilebilir bir durum değildir" ifadesini kullanan Perçin, menfur saldırılar karşısında geri adım atmalarının mümkün olmadığını belirtti. Perçin, şunları kaydetti:

"Bizlerin beklediği tek şey CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yapılan alçakça saldırının üzerinin örtülmeyip, ardında ne var ne yok araştırılması, kamuoyunu ve partilileri rahatlatacak sonucun açıklamasının yapılmasıdır. Huzur ve güven ortamının giderek daraldığı topraklarımızda, en güvenilir yerlerden biri olarak gördüğümüz TBMM'de böyle bir olayın vuku bulması bizleri tedirgin etmektedir. Dolasıyla saldırganın arkasındaki güç odaklarının tespit edilip yüce yargıya teslim edilmesini talep ediyoruz."

Perçin, Kılıdaroğlu'nun yalnız olmadığını, arkasında koskoca bir örgütün bulunduğunu ifade etti.

Ali Metin isimli bir partilinin şiir okumasının ardından ilçe başkanlığı üyeleri, genel merkezden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Çankaya'da Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırı Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement