Kılıçdaroğlu'ndan Taziye Ziyaretleri - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu'ndan Taziye Ziyaretleri

Kılıçdaroğlu'ndan taziye ziyaretleriİSTANBUL - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden gazeteci Doğan Heper ve ünlü restoran işletmecisi Kamber Doğan'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

11.06.2017 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu'ndan taziye ziyaretleri

İSTANBUL - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden gazeteci Doğan Heper ve ünlü restoran işletmecisi Kamber Doğan'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Milliyet gazetesi yazarlarından Doğan Heper'in vefat etmesi nedeniyle Milliyet Gazetesi'ne taziye ziyaretinde bulundu. Ziyareti sırasında Kılıçdaroğlu'na Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de eşlik etti. Daha sonra usta gazeteci Heper'in evine giden Kılıçdaroğlu, acılı aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. Bir süre burada Heper ailesi ile sohbet eden Kılıçdaroğlu, bir başka taziye ziyaretinde daha bulundu.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü restoran işletmecisi Kamber Doğan'ın evine giden Kılıçdaroğlu, Doğan ailesine başsağlığı diledi. Doğan ailesiyle bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, kendisine eşlik eden yetkililerle birlikte evden ayrıldı.

Kılıçdaroğlu\'ndan Taziye Ziyaretleri
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu'ndan Taziye Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement