Kılıçdaroğlu'ndan Teşkilat dizisine tepki - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Teşkilat dizisine tepki

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, son zamanlarda sıkça kullandığı "Geliyor gelmekte olan" sözlerinin TRT'de yayınlanan 'Teşkilat' dizisindeki kötü ve karanlık bir karaktere söyletilmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, Candaş Tolga Işık'ın sorduğu soru üzerine "TRT iktidarın sözcülüğünü yapıyor" ifadesini kullandı.

14.12.2021 22:19  Güncelleme: 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde uluslararası bir komplo ağının karanlık bir temsilcisi olarak yansıtılan kötü bir karaktere CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son zamanlarda sıkça kullandığı "Geliyor gelmekte olan" sözleri söyletilmişti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TEPKİ

Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunuculuğunu yaptığı Az Önce Konuştum programına konuk olan Kılıçdaroğlu, ünlü oyuncu Gürkan Uygun'un canlandırdığı karakterin "Geliyor gelmekte olan" sözlerini kullanması hakkında yorumda bulundu.

"TRT İKTİDARIN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYOR"

Kılıçdaroğlu, Candaş Tolga Işık'ın konuyla ilgili sorduğu soru üzerine şunları söyledi:

"Az önce söyledim ya devlette çürüme var diye. TRT'de de çürüme başladı. Burada bir kasıt var tabii. Biz bunu bilmiyor muyuz? Onlar bunu yaparak saraya yaranmak istiyorlar. Bu hareketler onlara bir şey kazandırmaz. TRT zaten iktidarın borazanı haline gelmiş"

"TRT'NİN TÜM SİYASİ PARTİ LİDERLERİNİ DAVET ETMESİ LAZIM"

Açıklamalarına devam eden Kılıçdaroğlu, " 15 Temmuz'dan sonra bir kere Erdoğan'la görüştüm. Devlet kurumlarının dejenere olduğunu ifade ettim ve TRT örneğini verdim. Benim de TRT'ye çıkarılmadığımı söyledim. 'Olur mu?' dedi. 'Sizin de kendi görüşlerinizi aktarmanız lazım' dedi. Bir sefer çıktım. Sonra TRT'nin kapıları kapandı, davet yok. Bu iktidar sahiplerinin samimi olmadığını ve bize yalan söylediğini gösteriyor. TRT'nin tarafsız olması tüm siyasi parti liderlerini davet etmesi lazım. Gelsinler, ortak yayın yapılsın. TRT iktidarın sözcülüğünü yapıyor. Millette bıçak kemiğe dayanmış. Tam bir perişanlık var. Sadece İstanbul'da değil. Millet geçinemiyor, zor durumda. Bunların haberi yok." dedi.

Kılıçdaroğlu\'ndan Teşkilat dizisine tepki

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Teşkilat dizisine tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement