Kılıçdaroğlu, CHP'li Kadın Milletvekilleriyle Görüştü - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, CHP'li Kadın Milletvekilleriyle Görüştü

Kılıçdaroğlu, CHP\'li Kadın Milletvekilleriyle Görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bazı kadın milletvekilleriyle görüştü.

29.10.2013 18:28  Güncelleme: 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bazı kadın milletvekilleriyle görüştü.

Kılıçdaroğlu, gündemdeki bazı konularda görüş alış verişinde bulunmak üzere aralarında TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın bulunduğu bir grup kadın milletvekiliyle parti genel merkezinde bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın da hazır bulunduğu görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti. İçeriği hakkında bilgi verilmeyen görüşme yaklaşık iki saat sürdü.

Görüşmeden başka bir programa katılımı nedeniyle erken ayrılan Perihan Sarı, Kılıçdaroğlu ile "Cumhuriyetin kazanımları konusunda keyifli bir sohbet" yaptıklarını söyledi.

Binnaz Toprak ise görüşmenin detayına ilişkin bilgi vermezken, kendisinin fikirlerinin belli olduğunu dile getirdi. Toprak, bir soru üzerine partisinin özgürlüklerden yana tavır takınacağını umduğunu söyledi.

Görüşmeye, CHP'li tüm kadın milletvekillerinin davet edildiği ancak bazılarının Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için seçim bölgelerinde bulunmaları nedeniyle katılamadıkları belirtildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, CHP'li Kadın Milletvekilleriyle Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement