Kılıçdaroğlu Pazar Günü Adana'da - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu Pazar Günü Adana'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10 Haziran 2018 Pazar günü Adana’ya gelip ve bir dizi temaslarda bulunduktan sonra akşam Adanalılarla iftarda buluşacağını bildirdi.

06.06.2018 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 Haziran 2018 Pazar günü Adana'ya gelip ve bir dizi temaslarda bulunduktan sonra akşam Adanalılarla iftarda buluşacağını bildirdi.

Av. Kozay yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun 10 Haziran Pazar günü Adana'ya geleceğini ve ilk olarak saat 12.00'de Seyhan Oteli'nde çiftçi ve sulama birlikleri, esnaf ve meslek odaları ile sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileriyle buluşacağını vurguladı.

Kılıçdaroğlu'nun saat 14.00'te Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Merkezi'ni ziyaret ettikten sonra saat 16.00'da iş insanlarıyla basına kapalı toplantıda bir araya geleceğini belirten Av.Kozay, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu saat 17.30'da Seyhan Belediyemizin önünde Halk Kart dağıtım törenine katılacak. Saat 19.15'te de Yüreğir ilçemizde Seyhan ve Çukurova belediyelerimizin ortaklaşa organize edeceği iftar programında Adanalılarla buluşacak. Tüm halkımızı iftar programımıza bekliyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu Pazar Günü Adana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement