Kılıçdaroğlu Samsun'da - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu Samsun'da

Kılıçdaroğlu Samsun\'da

Aday tanıtımı için Samsun’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Havza ilçesinde partililerce karşılandı.

28.12.2013 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aday tanıtımı için Samsun'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Havza ilçesinde partililerce karşılandı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Havza'da CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bir tören ile karşılandı. Törene CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, Havza İlçe Başkanı Hasan Topbulut, CHP Havza Belediye Başkan Adayı Ertaş Çoban ve çevre ilçelerin parti teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı.

Kılıçdaroğlu kendisini karşılamaya gelen Havzalılara hitaben bir selamlama konuşması yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Bu ülkenin iyi yönetilmediğini ben de biliyorum siz de biliyorsunuz. Devleti yönetenlerin kendilerine çalıştıkları ortaya çıktı. Şimdi sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle, il il gezip sabahtan akşama kadar konuşuyor. Niye konuşuyor biliyor musunuz? 'Savcı ve polis niye hırsızın peşine düştü' diyor. O da savcının ve polisin peşine düşmüş. Devlete böyle bir yönetim olur mu? Olmaz. Dersini vermek bana düşüyor, size düşüyor" dedi.

Konuşmanın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim otobüsünden Havzalıları selamlayarak kısa bir şehir turu attı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement