Kılıçdaroğlu: Türkiye'de Bir Yönetim Boşluğu Var (3) - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Türkiye'de Bir Yönetim Boşluğu Var (3)

Kılıçdaroğlu: Türkiye\'de Bir Yönetim Boşluğu Var (3)

Kılıçdaroğlu BOZÜYÜK'TE KONUŞTU CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık bin kişiye hitaben konuşma yaptı.

25.10.2015 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu BOZÜYÜK'TE KONUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık bin kişiye hitaben konuşma yaptı. Adım adım Anadolu'yu gezdiğini söyleyen Kılıçdaroğlu şöyle dedi:

"Benim sarayda asla gözüm yok. Ben sadece ve sadece bu ülkeyi güzel insanlarına hizmet etmek istiyorum. Tek arzum bu. İstiyorum ki bu güzel ülkede işçi, emekli, çiftçi, sanayici, esnaf kazansın. Herkes kazansın. Sadece ve sadece hortumcular kaybetsin. Bunun mücadelesini veriyorum. Saraylarda oturarak ülkeyi yönettiklerini sanıyorlar. Sevgili Bozüyüklüler ülke akılla, mantıkla yönetilir. Zenginlikle yönetilmez. İntikamla yönetilmez. Akılla yönetirseniz bu ülkede huzuru, refahı sağlarsınız. Ne diyorlar, Türkiye zengin ülke. Senin için zengin ülke de vatandaş için zengin ülke değil. Ben vatandaş içinde Türkiye'yi zengin yapacağım. Vatandaş zenginleşecek. Vatandaş hiç kimseye muhtaç olmayacak."

'SURİYE'DE NE İŞİNİZ VAR?'

Kılıçdaroğlu, hükümetin Suriye politikasını da eleştirerek, "Ben onlara defalarca dedim. ya sizin Suriye'de ne işiniz var? Sizin Irak'ta ne işiniz var? Oraya niye silah gönderiyorsunuz? 12 bin çocuk öldü. 2 milyon Suriyeli terk etti ve Türkiye'ye geldi. Yazık günah değil mi o insanlara. Müslümanı, Müslümana kırdırmak ne zamandan beri bizim dış politikamız oldu. Şimdi başları belaya girdi. IŞİD terörü Türkiye'ye geldi musallat oldu. Allah'ın izniyle bundan da kurtaracağım. Yetki verin Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağım" dedi.

'DOLAR DA İŞSİZLİK DE ARTTI'

CHP'ye yönelik olumsuz propagandaların da yapıldığını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'yi oy vermeyin, dolar fırlar, faizler yükselir, işsizlik artar. Allah büyük ya hepsi bunların zamanında oldu. Dolar da arttı, işsizlikte arttı, faizler de arttı. Ama ben bu ülkenin vatandaşlarını borç batağından kurtaracağım. Kredi faizlerini en az yüzde 80 sileceğim. Hangi vaatte bulunduysak inceden inceye onu inceledik. Her kuruşun hesabını yaptık. Bakın 7 Haziran'da ne diyorlardı şimdi ne diyorlar. Kaynağı nerde bulacaksın diyorlardı, şimdi biz de vereceğiz diyorlar. Demek ki en iyi programı yazan biziz. Toplumun sorunlarını en iyi bilen parti biziz" diye konuştu.

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bozüyük'ten sonra Eskişehir'e gelerek Sıhhıye Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Türkiye'de Bir Yönetim Boşluğu Var (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement