Kılıçdaroğlu yeni bir siyaset anlayışı başlatıyoruz - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu yeni bir siyaset anlayışı başlatıyoruz

Kılıçdaroğlu Yeni bir siyaset anlayışı başlatıyoruz (4)KILIÇDAROĞLU DÜZGÜN, ADALETLİ SİYASET ANLAYIŞINI BAŞLATIYORUZCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Serinhisar'ın ardından Honaz ilçesini ziyaret etti.

17.09.2019 20:55  Güncelleme: 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu Yeni bir siyaset anlayışı başlatıyoruz (4)

KILIÇDAROĞLU DÜZGÜN, ADALETLİ SİYASET ANLAYIŞINI BAŞLATIYORUZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Serinhisar'ın ardından Honaz ilçesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'i makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından belediye binası önünde vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, partisinin adayı Yüksel Kepenek'i belediye başkanı seçtikleri için vatandaşlara teşekkür etti. Yeni, düzgün ve ahlaklı bir siyaset anlayışını başlattıklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, Kimsenin yaşam tarzını sorgulamıyoruz ve saygılıyız. Peki siyaseti ne için yapıyoruz. Siyaseti herkesin karnı doysun diye yapıyoruz. Her evde tencere kaynasın, işsizlik olmasın, huzur ve bereket olsun diye siyaset yapıyoruz. Eğer biz siyaseti bu noktaya çekmezsek kavga ve dövüş arasında kimin doğruyu, kimin yanlış söylediğini vatandaş anlayamaz. Biz doğru, düzgün, namuslu ve adaletli bir siyasete çekmek istiyoruzö dedi.

DEPREM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, programına 8 Ağustos'ta 6 büyüklüğündeki depremin yaşandığı Bozkurt ilçesi ile devam etti. Bozkurt Belediye Başkanı CHP'li Birsen Çelik'i ziyaret eden Kılıçdaroğlu, deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, depremde can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirterek, Depremler her yerde oluyor. 21'inci yüzyılda depremden insanların ölmemesi lazım. Dolayısıyla depreme dayanıklı binalar yapmamız lazım. İnsan hayatı sıradan bir hayat değildir. Bizim insanı korumamız lazım. Bir deprem yaşandı ve birçok yerde sorun var doğrudur. Ama hiç endişe etmeyin. Bunların tamamını çözeceğiz. Bozkurt'a yakışacak bir belediye binanız olacak göreceksiniz. Kısa süre içinde olacak. Evleri yıkılan vatandaşlar var. Bunların içinde yoksullar var. Bize oy verip vermemen önemli değil. Sen insansın ve evini yapamıyorsun. Bizim görevimiz sana ev yapmak. Evi yapacağız. Aydın, İzmir ve diğer büyükşehir belediye başkanlarımız el ele verdiler sizin sorunlarınızı çözeceğizö diye konuştu.

EVİ ZARAR GÖREN YAŞLI KADINA ZİYARET

Kılıçdaroğlu daha sonra beraberindekilerle birlikte depremde evi zarar gören 70 yaşındaki Mevlüde Doğan'ı, 6 yaşındaki torunu Emir Doğan'la birlikte kaldıkları çadırda ziyaret edip sorunlarını dinledi. Yaşlı kadına sorunlarının çözümü için destek sözü veren Kılıçdaroğlu ardından Tutluca Mahallesi'ne geçti. Depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, evleri zarar gören 2 aylık depremzede Güneş Hazır'ı kucağına alarak ilgilendi, daha sonra burada yaşayan vatandaşlarla sokakta oturup sohbet etti. Kılıçdaroğlu Denizli programının sona ermesinin ardından karayoluyla Ankara'ya hareket etti.

Kılıçdaroğlu yeni bir siyaset anlayışı başlatıyoruz
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu yeni bir siyaset anlayışı başlatıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement