Kılıçdaroğlu Yoldan Geçenlere Bozkurt İşareti Yaptı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Yoldan Geçenlere Bozkurt İşareti Yaptı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bugünkü yürüyüşünde ilginç anlar yaşandı. Bir araçtan kendisine yapılan bozkurt işaretine, Kılıçdaroğlu da aynı şekilde yanıt verdi.

24.06.2017 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü yürüyüşüne İstanbul barosuna kayıtlı avukatlar cübbeleri ile katıldı. Kılıçdaroğlu bugünkü yürüyüşüne Bolu merkeze yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki kamp alanından yürüyüşe başladı. Kılıçdaroğlu yürürken yoldan geçen vatandaşlar da alkışladı. Bir araçtan kendisine yapılan bozkurt işaretine, Kılıçdaroğlu da aynı şekilde yanıt verdi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN MISIR MESAJI

Mısır'daki idamların Ramazan süresince ve bayramda kendisini çok üzdüğünü söyleyen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Siyasi idamların hiçbir topluma, hiçbir yarar getirmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Özellikle Türkiye bunu yaşadı. Türkiye, bu konuda büyük acılar çekti. Bir dönem idam ettiğimiz siyasileri sonra andık, kucakladık; meydanlara, barajlara, yollara, okullara isimlerini verdik. Bir anlamda yaptığımız haksızlığı gidermek için; ama ölen geri dönmüyor. O nedenle Mısır'daki yöneticiler ve kardeş Mısır halkına seslenmek isterim. Yarın bayram ve dolayısıyla idamların topluma bir yarar getirmeyeceğini eğer görmek istiyorsanız dönüp, Türkiye'nin tarihine bakın. Biz, bu bayramların bütün İslam alemi için barış, kardeşlik ve huzur getirmesini isteriz. Bütün İslam dünyasında kan akıyor ve gözyaşı var."

KILIÇDAROĞLU BOZKURT İŞARETİ YAPTI

Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamasının ardından yanındakilerle birlikte Bolu merkeze yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki kamp alanından yürüyüşe başladı. D- 100 karayolunda tek şeridi kapatarak yürüyen Kılıçdaroğlu'na İstanbul Barosu'ndan gelen avukatlar eşlik etti.

Avukatlar, Kılıçdaroğlu'nun yanında yürüdü. Kılıçdaroğlu'na yoldan geçen vatandaşlar da sevgi gösterisinde bulundu. Bir araçtan kendisine yapılan bozkurt işaretine, Kılıçdaroğlu da aynı şekilde yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu Yoldan Geçenlere Bozkurt İşareti Yaptı

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Yoldan Geçenlere Bozkurt İşareti Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement