Kilimli Belediyesi Bayramlaşma Programı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Kilimli Belediyesi Bayramlaşma Programı Düzenledi

Kilimli Belediyesi Bayramlaşma Programı Düzenledi

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

16.10.2013 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Kilimli Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen programa, AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, AK Parti Kilimli Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Velioğlu, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı ve davetliler katıldı.

Vatandaşlarla bayramlaşan Toptan, bayramlardaki birlikteliğin önemine dikkat çekti. Organizasyonun değerlendirmesini yapan Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir ise şöyle dedi:

"İslam Alemi ve Kilimlili hemşerilerimizin bayramlarını kutluyorum. Bu gün bayramın ikinci günü olması münasebetiyle TBMM Eski Başkanımız ve AK Parti Milletvekilimiz Köksal Toptan ve davetlilerimiz de bu bayramlaşmaya katıldı. Geniş katılımlı ve coşkulu bir etkinlik oldu. Başkanımızın da belirttiği gibi önümüzde seçim var. Biz bu atmosferleri seçim atmosferine dönüştürmedik. Göreve geldiğimizden bu güne kadar vatandaşlarımızla bütünleşen, bütün bayramlarımızda vatandaşlarımızla beraber olduk. İşin güzelliği demokrasidir. Herkes hizmet yarışında olacaktır. Biz özellikle Köksal Toptan'dan çok tecrübeler edindik. Zorlandığımız anlar da oldu. O zamanlarda da milletvekillerimiz, büyüklerimiz bize her zaman destek oldular."

Başkan Özdemir, bayramlaşan çocuklara da bayram harçlığı vermeyi ihmal etmedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilimli Belediyesi Bayramlaşma Programı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement