Kilis'te Belediye Halka Hesap Veriyor - Son Dakika
Yaşam

Kilis'te Belediye Halka Hesap Veriyor

Kilis\'te Belediye Halka Hesap Veriyor

Kilis’te "Belediye Halka Hesap Veriyor" adlı programı düzenlendi.

19.09.2017 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis'te "Belediye Halka Hesap Veriyor" adlı programı düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis Belediyesi Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, Mehmet Ali Eryılmaz ve Ahmet Polat, Belediye Meclis Üyeleri, Kilis Belediyesi birim amir ve müdürlerin katılımlarıyla gerçekleşen program vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Programda Kilisli vatandaşların Kilis hakkındaki görüşleri, istekleri ve yapılacak olan çalışmalar hakkında soruları ile devam etti.

Halkın sorduğu tüm sorulara Kilis Belediye Başkanı Kara tek tek cevap verdi. Bu ilki düzenlenen program halkın isteği doğrultusunda ileriki zamanlarda tekrar yapılacağı bildirildi - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kilis'te Belediye Halka Hesap Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırıkkale'de pikap ve otomobil çarpışması: 5 yaralı
    16:01 Kırıkkale'de pikap ve otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde meydana gelen trafik kazasında pikap ve otomobil çarpıştı, 5 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

  • Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyüp Peygamber Camisinde düzenlenen iftar programına katıldı
    15:55 Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyüp Peygamber Camisinde düzenlenen iftar programına katıldı

    Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, il genelinde düzenlenen iftar programlarına devam ediyor. Vali Şıldak, Eyüp Peygamber Camisinde düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

  • Mardin'in Artuklu ilçesinde Valilik Parkı hizmete açıldı
    15:51 Mardin'in Artuklu ilçesinde Valilik Parkı hizmete açıldı

    Mardin'in Artuklu ilçesinde 6 bin 230 metrekare üzerine inşa edilen Valilik Parkı, Vali Akkoyun'un incelemeleri sonrasında hizmete açıldı. Parkta yeşil çim alanları, ağaç dikimleri, oyun grupları, fitness aletleri ve dinlenme alanları bulunuyor.

  • Erdek'te çıkan yangında bağ evinde hasar oluştu
    15:51 Erdek'te çıkan yangında bağ evinde hasar oluştu

    Balıkesir'in Erdek ilçesinde, Atatürk Mahallesi Kızarandere Caddesi Oduncuyolu üstü Aktaş mevkisinde bulunan Z.B'ye ait zeytinlik içindeki bağ evinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edilerek alevleri söndürdü ve soğutma çalışması yaptı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • Erdek'te bir evde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
    15:49 Erdek'te bir evde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

    Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın sonucunda yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Bozkurt Belediyesi Cumalı Sosyal Tesisi Açıldı
    15:48 Bozkurt Belediyesi Cumalı Sosyal Tesisi Açıldı

    Bozkurt Belediyesi, Cumalı Mahallesi'nde yer alan Sosyal Tesisin açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde Başkan Çelik, hemşehrileriyle bir araya geldi ve yüzleri güldüren projelerle hizmetlerine devam ettiklerini belirtti.

  • Talas Belediyesi Pati Evi Doğal Yaşam Alanı Ruhsat Aldı
    15:47 Talas Belediyesi Pati Evi Doğal Yaşam Alanı Ruhsat Aldı

    Talas Belediyesi Geçici Hayvan Barınma ve Yaşam Merkezi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden ruhsat alarak doğal yaşam alanına dönüştü. Merkez, Türkiye'de üçüncü olma özelliği taşıyor.

  • Antalya'da tır ile otomobil çarpıştı: 2'si çocuk 4 kişi yaralandı
    15:39 Antalya'da tır ile otomobil çarpıştı: 2'si çocuk 4 kişi yaralandı

    Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir tır ile bir otomobil çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan 2 çocuk dahil olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan tır şoförü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı Yapıldı
    14:53 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı Yapıldı

    Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anısına '6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı' yapıldı. Onikişubat ilçesi Akedaş İlkokulu, 6 Şubat Deprem Şehitlerinin isimlerini yaşatmak adına anıt çalışmasını tamamladı. Kahramanmaraş ve ilçelerinde toplam 258 eğitim camiasına mensup öğretmen ve eğitim çalışanı, 1962 öğrenci şehit oldu. Anıt çalışmasıyla birlikte '2220 Şehide 2220 Hatim' çalışması da gerçekleştirildi.

  • 14:50 "Ben Hz. Meryem" videosu ortalığı karıştırdı! Hedefteki isimden açıklama geldi: Gerçek değil, dava açıyorum

    Bir kadının şeyhliğini ilan ederek "Ben Hz. Meryem" yazılı videosu viral oldu. Videonun tepki çekmesinin ardından açıklama yapan Kübra Acar isimli kadın, "Umre ziyaretimde çekilen görüntüler tanımadığım kişiler tarafından paylaşılmış. Yazılan yazı ve haberler gerçeği yansıtmıyor. Yasal süreç başlatılmıştır" dedi.

  • Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
    14:44 Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti

    Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı, 'Üzülerek yunuslara kurşun sıkıldığını görüyorum' dedi. Yunusların kıyıya vurmasının sebepleri ve müdahale yöntemleri hakkında bilgi verildi.


Advertisement