Kilis'te öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı anısına fidan - Son Dakika
Güncel

Kilis'te öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı anısına fidan

Kilis\'te öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı anısına fidan

Kilis'te Emine ve Mahmut Kudeyt İlkokulu öğrencileri "Bir destandır Mehmedim" projesi kapsamında, Barış Pınarı Harekatı ansına fidan dikti.

15.11.2019 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis'te Emine ve Mahmut Kudeyt İlkokulu öğrencileri "Bir destandır Mehmedim" projesi kapsamında, Barış Pınarı Harekatı ansına fidan dikti.

Barış Pınarı Harekatında görev alan askerlere destek olmak adına hayata geçirilen proje kapsamında İl Jandarma Alay Komutanlığına gelen öğrenciler, ilk olarak Kilis İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Başaklıgil'i ziyaret etti.

Öğrencilerin Barış Pınarı Harekatında görev yapan askerler için yazdıkları mektupları teslim alan Albay Başaklıgil, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Albay Başaklıgil, burada yaptığı konuşmada, öğrencileri misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerin geleceğin teminatı olan çocuklara, insanlık sevgisi, merhamet, dayanışma, birlik, beraberlik, vatan ve bayrak sevgisi gibi önemli değerleri kazandırdığını söyledi.

Etkinlikte, komutanlık bahçesine Barış Pınarı Harekatı anısına fidan diken öğrencilere daha sonra özel eğitimli köpek timleri ile jandarma ekiplerinin kullandığı ekipmanlar tanıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kilis'te öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı anısına fidan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement