Kilis'te, Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvası Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Kilis'te, Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvası Büyük İlgi Gördü

Kilis Mehmet Döğme Koleji'nin 'Baba Büyüksün' Sloganıyla düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası büyük ilgi gördü.

03.01.2012 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Mehmet Döğme Koleji'nin 'Baba Büyüksün' Sloganıyla düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası büyük ilgi gördü.

Mehmet Döğme Koleji tarafından veliler arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi. Okulun kapalı spor salonunda 60 öğrenci velisinin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada birinciliği Mehmet Uyar, ikinciliği Cengiz Korkmaz üçüncülüğü ise Turgay Happani aldı.

turnuvayla ilgili değerlendirmede bulunan Mehmet Döğme Koleji Müdürü Fakrullah Akdursun, turnuvanın veliler arası diyaloğu geliştirmek ve okul-veli birlikteliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Akdursun, okulun eğitim yönünden kendini ispatlamış bir kurum olduğunu da belirterek, şöyle konuştu:

"Artık velilerle de diyaloğu artırarak öğrencilerin eğitim kalitelerini daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz. Okul olarak iç içe kardeşçe eğitim öğretim gördükleri okulumuzun velileri arasındaki iletişim, kaynaşma ve muhabbetin ne kadar iyi olduğunun örneği sergilendi. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda velilerimizin katılımlarıyla etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Turnuvadaki katılımın fazla olması bizleri sevindirdi. Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren velilerimize madalya verdik."

- KİLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kilis'te, Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvası Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement