Kilis Valisi Tekinarslan, "Bu Saldırıların Amacı Korkutmak, Yıldırmak, Sindirmektir" - Son Dakika
3. Sayfa

Kilis Valisi Tekinarslan, "Bu Saldırıların Amacı Korkutmak, Yıldırmak, Sindirmektir"

Kilis Valisi Tekinarslan, "Bu saldırıların amacı korkutmak, yıldırmak, sindirmektir"KİLİS - Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, atılan iki rokete ilişkin, "Bu saldırıların amacı korkutmak, yıldırmak, sindirmektir.

01.02.2018 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Valisi Tekinarslan, "Bu saldırıların amacı korkutmak, yıldırmak, sindirmektir"

KİLİS - Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, atılan iki rokete ilişkin, "Bu saldırıların amacı korkutmak, yıldırmak, sindirmektir. Bu roketler hedef gözetmeksizin sivil insanların üzerine atılıyor" dedi.

Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Afrin'den PYD/ PKK tarafından atılan iki roketten biri Kilis kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir restaurant ile Ahmet Rasim Caddesinde bir evin önüne düştü. Olayda 5 kişi yaralanırken, restaurantın olduğu yere gelen Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan yetkililerden bilgi aldı.

Vali Tekinarslan, terör örgütü tarafından sivillerin üzerine gelişi güzel atıldığını söyleyerek, "Kilis halkı ne Zeytin Dalı Harekatına verdiği destekten ne bu şehre sahip çıkma duygusundan, Türk halkı için yapılan operasyona desteğinden bir milim geri adım atmıyor. Bu saldırıların amacı korkutmak, yıldırmak, sindirmektir. Fakat siz bu şehirde herhangi bir yılgınlık veya insanlarımızın gözünde zerre kadar korku görüyor musunuz? Burası bizim vatanımız, bizim toprağımız, bir milim dahi yerimizde kıpırdamayız. Vatandaşlarımızın sabırla bu saldırıları ortadan kaldıracak, bu terörü bitirecek olan Zeytin Dalı Harekatını bildikleri için bu harekatın başarıya ulaşması için askerlerimiz için dua ediyorlar. Kilis halkının kararlı duruşu, vatan sevgisi, bu gafillerin sonlarının ne olduğunu görür. Allah'ın izni ile biz gündelik hayatımızı devam ettireceğiz. Bu konuda acil yardım, acil müdahale, yangınla mücadele konularında bütün tedbirleri aldık. Bu roketler hedef gözetmeksizin sivil insanların üzerine atılıyor. Diş hastanemize 10-15 metre mesafeye, insanlar ibadet yaparken camimize, alışveriş merkezine atıldı. Terör örgütünün hedefi insanlarımızı yok etmek. Terör öğürtü çocukların umutlarını yok etmeye çalışmaktır. Bunların başka bir hedefi yoktur. Biz karıncayı incitmeyelim diye duyarlı bir şekilde hareket ederek bur güvelik faaliyeti yürütüyoruz" diye konuştu.

Kilis Valisi Tekinarslan, "Bu Saldırıların Amacı Korkutmak, Yıldırmak, Sindirmektir"
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kilis Valisi Tekinarslan, 'Bu Saldırıların Amacı Korkutmak, Yıldırmak, Sindirmektir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement