Kilye'nin Yepyeni Ürünlerinde Doğallık ve Lezzet Yine Bir Arada - Son Dakika
Güncel

Kilye'nin Yepyeni Ürünlerinde Doğallık ve Lezzet Yine Bir Arada

Kilye\'nin Yepyeni Ürünlerinde Doğallık ve Lezzet Yine Bir Arada

Kilye, portföyüne eklenen yeni lezzetlerle sağlıklı ve doğal beslenmek isteyenlere, yepyeni alternatifler sunuyor!

26.02.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mevsiminde yetiştirilen sebze ve meyvelerin, katkısız ve geleneksel yöntemlerle işlenmesiyle elde edilen doğal ürünlerden oluşan Kilye, portföyüne eklenen yeni lezzetlerle sağlıklı ve doğal beslenmek isteyenlere, yepyeni alternatifler sunuyor!

Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel yöntemlerle yeni teknolojileri bir araya getirerek doğal ve katkısız ürünler sunan Kilye'nin, yeni açtığı online alışveriş sitesinden de kolayca ulaşabileceğiniz 50'ye yakın farklı ve özgün ürünü var.

Hayat bulduğu Gelibolu Yarımadası'nda doğal yöntemlerle mevsiminde yetişen sebze ve meyveleri doğal, katkısız ve geleneksel yöntemlerle işleyen 'Kilye Doğal Ürünler', sağlıklı beslenmek isteyenlere alternatif ürünler sunmaya devam ediyor. Kilye, en çok tercih edilen ve artık klasikleşen ürünlerinden taş baskı zeytinyağları, 'sadece domates'ler ve çeşitli aromalardaki zeytinlerinin yanı sıra portföyüne eklediği yepyeni ürünler damla sakızlı kabak reçeli, zeytin reçeli, üzüm marmelatı, domates reçeli, kurutulmuş domates, acuka ve özellikle diyet yapanlarla yüksek tansiyon problemi yaşayanlar için üretilen hiç tuzsuz sele zeytin ile size, lezzetten vazgeçmeden sağlıklı ürünler tüketebilme şansı sunuyor.

Kahvaltı sofranıza renk getirecek lezzetler..

Organik veya 'iyi tarım uygulamaları' sertifikalı ve kontrollü tarım yapılan tarlalarda üretilen mahsulleri işlerken; her türlü katkı ve kimyasal kullanımından özellikle kaçınan, doğallıklarını korumaya özen gösteren Kilye'nin lezzetten ödün vermeden, katkısız ve geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünler, size damağınızın daha önce şahit olmadığı bambaşka deneyimler vadediyor.

Kahvaltılarınızda özel aromalı bir lezzet arıyorsanız, Kilye Bademli Zeytin Ezmesi sürülmüş kızarmış ekmek üstüne, şeker oranı çok iyi ayarlanmış, hiç katkısız Kilye Reçel ve Marmelatlarını sürerek farklı bir lezzet deneyimi kazanabilirsiniz. Kilye Üzüm Kompostoları da çocuklarına kutu meyve suyu içirmek istemeyen anneler için harika bir alternatif olacak. Kilye'nin yeni ürünlerinden olan; domates salçası, biber salçası, ceviz, kimyon ve karabiber gibi baharatların karışımından hazırlanan özel meze Acuka, doğal ve aromalı tadıyla özellikle kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmesi haline gelecek.

Kilye'nin portföyüne eklediği en iddialı lezzetlerden olan Kilye Zeytin Reçeli; özel bir işlem ile dehidre edilen zeytinlerin tuz ile hiç temas etmeden acılarının alınması ve böylece tuzun arkasına saklanmamış, saf rayihası ile kendi tadına kavuşması, ardından geleneksel yöntemlerle, şeker oranı en azda tutularak reçel haline getirilmesiyle elde ediliyor. Damla Sakızlı Kabak ve Domates Reçeli, Antakya usulünde özel yöntemlerle sertleştirilen kabak ve domateslerin, yine geleneksel yöntemlerle, şeker oranı en azda tutularak reçel haline getirilmesiyle elde ediliyor. Kilye Üzüm Marmelatı ise tek bağın Cabernet Sauvignon üzümünün, hiç şeker ilave edilmeden hazırlanması, üzümün tüm özelliklerini ve aromasını yansıtması, mayhoş lezzete sahip ve antioksidan değerinin çok yüksek olması ile Kilye'nin en aranan ürünlerinden olma özelliğine sahip.

shop.kilye.com.tr ile doğal ve sağlıklı ürünlere kolayca ulaşın!

Ürün gamını oluştururken Gelibolu Yarımadası'nda üretilen doğal gıdaların eski geçmiş zamanlardaki çeşitliliği ve yapılışlarındaki sadeliği, basitliği yakalamaya çalışan Kilye'nin; erken/geç hasat sızma zeytinyağı, sofralık zeytin çeşitleri, zeytin ezmesi, domates konservesi, domates salçası, pekmez, tahin, üzüm ve meyvelerden kompostolar, közlenmiş biber konservesi, reçeller ve marmelatlar, kabuklu dış badem, ceviz, susam, doğal zeytinyağlı sabun çeşitleri ve zeytin ağacından özel üretilen tabaklardan oluşan 50'ye yakın ürünü artık www.kilye.com.tr ile lezzet severlere çok daha yakın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kilye'nin Yepyeni Ürünlerinde Doğallık ve Lezzet Yine Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement