Kim'in Çarpık Dünyası! Kızları Okul Sıralarından Alıp Devlet Büyüklerine Sunuyor - Son Dakika
Dünya

Kim'in Çarpık Dünyası! Kızları Okul Sıralarından Alıp Devlet Büyüklerine Sunuyor

Kuzey Kore liderinin devlet büyüklerinin küçük kızlarla birlikte olma geleneğini yeniden canlandırdığı konuşuluyor. Kızların bakirelik testi için check-up'lar yapılıyor.

29.04.2016 09:46  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz medyasında çıkan haberlere göre; Kuzey Kore lideri, babası Kim Jong-il tarafından başlatılan geleneği canlandırdı. Kippumjo olarak anılan bölükte Kuzey Kore 'devlet büyükleri'nin 'ihtiyaç'ları karşılanıyor.

Söz konusu grup için okullardan 13 yaşındaki kızların bile alındığı öne sürülüyor. İddialar, Kuzey Kore'den kaçıp Güney'e iltica eden üst düzey görevliler tarafından ortaya atıldı.

OKUL SIRALARINDAN ALINDI!

2010 yılında bir kadın, Güney'e kaçtıktan sonra hikayesini Marie Claire dergisine anlatmıştı. Kadın, 15 yaşındayken okul sıralarından alındığını ve kendisine biriyle seks yapıp yapmadığının sorulduğunu söylemişti.


Kim'in babasına 10 yıl hizmet eden kadın, Kuzey Kore liderinin kendisinden hiç cinsel taleplerde bulunmadığını aktarmıştı.

+18'LİK PARTİLER YAPIYORLAR

Başkaca kaynaklar ise çılgın seks partilerinden dem vuruyor. Kim Jong Un'un göreve geldiği 2011 yılında Kippumjo grubunu dağıttığına inanılıyordu. Ancak şimdilerde evli ve bir çocuk babası olan Kim'in baba yadigarı geleneği canlandırdığı konuşuluyor.


BAKİRE Mİ DİYE KONTROL EDİLİYORLAR

Bir kaynak, kadınların şu anda Pyongyong'daki bir otelde kaldığını ve güvenlik eğitiminden geçirildiğini söyledi. İddiaya göre; kadınların hastalık geçmişleri sıkı bir şekilde inceleniyor ve bakire olup olmadıklarının tespiti için check-up'ları yapılıyor.

Kim\'in Çarpık Dünyası! Kızları Okul Sıralarından Alıp Devlet Büyüklerine Sunuyor
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Kim'in Çarpık Dünyası! Kızları Okul Sıralarından Alıp Devlet Büyüklerine Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Doğrucu: Bide Erdoğana diktatör derler !!!!!! 16 30 Yanıtla
  • son kral : adam manyakkkk 12 2 Yanıtla
  • VATAN: ULAN GERİZEKALILAR YİNE BAŞLADINIZ ŞEREFSİZCE KARALAMA KAMPANYALARINA ALLAH BELANIZI VERSİN BURADA ENSARDAKİ SAPIKLIKLARI YAZIN BİRAZ 10 3 Yanıtla
  • Mavi: Numaradan ağlamaya çalışan ve neden ağlamaya çalıştıklarınıda ayrıca anlayamadığımız Çok sinir bozucu bir durum halk aynı anda tekmeyi bassa hiçbirşey yapamaz. 8 1 Yanıtla
  • tttt: Adamın manyak olduğu zaten belli idi 9 0 Yanıtla
  • Kemal: Muhteşem kraliçe hangi ülkenin dizisi bileniniz varsa yazsanıza (araştırıyorum araştırıyorum bir tür lu bulamıyorum bazen kuzey kore bazan güney kore bazen asya vesaire bir türlü hangi ülkenim dizisi bulamadım ) Rica ediyorum bilen varsa yazsın 4 0 Yanıtla can: Asya olabilr 0 0 selim: Kore 0 0 ne yapacan: Güney kore 0 0 bordo: Kuzey kore 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement