Kim Kardashian ve Taylor Swift Birbirine Girdi - Son Dakika
Magazin

Kim Kardashian ve Taylor Swift Birbirine Girdi

Kanye West'in 'Famous' şarkısında Taylor Swift'i aşağılayıcı ifadelerin bulunmasına sanatçının tepkisi üzerine Kim Kardashian izin istenilen görüşmeyi Snapchat'te yayınladı.

19.07.2016 15:08  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanye West'in son albümü 'Life of Pablo'da yer alan 'Famous' şarkısı, hem klibi hem sözleriyle ortalığı ayağa kaldırdı. West ve Swift arasındaki büyük gerilime Kim Kardashian da dahil oldu.

Kanye West'in yazdığı "Famous" adlı şarkının sözleri Taylor Swift hakkındaydı ve bu sözleri yazarken de Taylor'dan izin aldığını söylemişti. Çünkü şarkının sözlerinde ağır kelimeler de vardı ve Taylor ile yaşadığı ilişkiden yola çıkmıştı.

TAYLOR İNKAR ETTİ

Kim Kardashian da Kanye West'in Taylor'dan izin aldığını yaptıkları telefon görüşmesini paylaşarak ispat etmek istedi. Çünkü Taylor Swift bunu ısrarla inkar etmişti.

"BU ŞARKIDAN ASLA HABERİM YOKTU"

Şarkıda geçen ağır sözler ve bir yatakta pek çok ünlünün çıplak olarak yattığı klip üzerine Taylor Swift ateş püskürmüş, 'Bu şarkıdan asla haberim yoktu' açıklaması yapmıştı.

İZNİNİ İSTEMİŞ

Kim Kardashian, tüm bunların üzerine, aslında Kanye West'in şarkı yayınlanmadan Taylor Swift'i arayıp onun iznini istediği görüşmeyi Snapchat'te yayınladı.

Görüşmenin bir kısmı şöyle:

Kanye West: "Böyle bir şeye sahip olmak çok iyi."

Taylor Swift: "Biliyorum, yani bu bir iltifat gibi."

Kanye West: "Seni arkadaşım olarak önemsiyorum. Bu tarz şeylerin seni mutlu etmesini istiyorum. Rap'ın insanları mutsuz etmesini istemiyorum."

Taylor Swift: "Hangi satırların daha iyi olacağını düşünüyorsan onları yaz. Diğer türlü samimiyetsiz olur ve gerçekten bana bunu söylüyor olmanı da takdir ettim, çok hoş bir şey."

Kanye West: "Bir arkadaşın olarak sana karşı bir sorumluluğum var. Bu konuda anlayışlı olduğun için teşekkür ederim."

Taylor Swift: "Gerçekten bu davranışını takdir ediyorum. Bana şarkındaki sözleri söylemeni asla tahmin edemezdim, bana gönderdiğin çiçekleri de Instagram'dan paylaştım ve şimdiye kadar ki en fazla beğeniye ulaştım."

Kanye West: "İlişkiler kavga içeren satırlardan daha önemlidir."

Taylor Swift: "Evet, kimsenin bu şarkıyı dinleyip "Bu gerçek bir şey, Taylor bu şarkıdan dolayı ağlıyor olabilir" diye düşüneceğini sanmıyorum."

"BANA ŞARKININ TAMAMINI GÖNDERMEDİ"

Kim Kardashian bu telefon görüşmesini paylaştıktan sonra da Taylor Swift'ten çok sert bir cevap geldi. Swift, Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

"Videoda Kanye West'in şarkıda bana hakaret edeceğini söylediği kısım nerede peki? Yok, çünkü hiç olmadı. Bütün dünyanın karşısında hakaret ettiğin birisinin duygusal tepkilerini kontrol edemezsin. Tabi ki şarkıyı sevmek istedim. Kanye West'in şarkıyı seveceğimi söylediği zaman ona inanmak istedim. Dostane bir ilişkimiz olsun istedim. Şarkıyı bana dinleteceğine söz verdi ama asla yapmadı. Telefon görüşmesinde Kanye'i desteklemek istedim, henüz duymadığın bir şarkıyı onaylayamazsın. Şarkının hikayesi bana verilmiş ve şarkı bana dinletilmiş gibi yanlış bir şekilde yalancı bir açıklama yapılıyor. Bu hikayenin her zaman dışında tutulmak istedim, 2009'dan beri asla bir parçası olmak istemedim." mesajı yazılı olan bir fotoğraf paylaştı.

YILAN EMOJİLERİYLE YORUM YAĞDIRDILAR

Famous'ın videosunda, pek çok ünlü isim giibi Taylor Swift'in de balmumu heykeli kullanılmıştı. Kim Kardashian ise Taylor'ın yakarışı üstüne "Bir saniye, bugün Ulusal Yılan Günü mü? Herkes için bir tatil var" yazıp tweet'ini yılan emojileriyle doldurdu. Kimye tarafında olan fanlar, Taylor'ın fotoğraflarının altını yılan emojileriyle doldurdu.

Kim Kardashian ve Taylor Swift Birbirine Girdi

Son Dakika Magazin Kim Kardashian ve Taylor Swift Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Uzaklardan: Nekadar önemli bir haber lan. 9 0 Yanıtla

Advertisement