Kimsesizler ve Özürlüler Yararına Kermes - Son Dakika
Güncel

Kimsesizler ve Özürlüler Yararına Kermes

Kimsesizler ve Özürlüler Yararına Kermes

Ak Parti İlçe Başkanlığı Teşkilatı, Kayapınar Halk Eğitim Merkezi tarafından kimsesizler ve özürlüler yararına düzenlenen kermese katıldı.

12.05.2012 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Tarafından Düzenlenen ve Koordinatörlüğünü Ak Parti Bağlar Belediye Meclis Üyesi Nezihe Kent'in Yaptığı Kermese Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı ve Teşkilatı Katıldı.

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal ın göreve geldiği günden bu yana gerek yaptığı çalışmalarla gerek etkinliklerle ve gerekse de ziyaretlerle çok iyi çalımlalar yaptığı bilinmektedir. Yine bunlardan birine katılım gösteren Erdal, Kayapınar Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği ve koordinatörlüğünü Ak Parti Bağlar Belediye Meclis Üyesi Nezihe Kent'in yaptığı kermese katılım gösterdi.

KİMSESİZLERE VE ÖZÜRLÜLERE DESTEK VERİLMELİDİR

Sayın Erdal, Kayapınar Halk Eğitim Merkezinin yaptığı faaliyetlerin çok iyi olduğunu ve bu tür kermeslerin sürekli düzenlenmesi gerektiğini belirtti. Kimsesizler için yapılan bu kermeslerin devamının getirilmesi gerektiğini, kimsesizler ve özürlüler için yapılan bu tür girişimlerin sürekli desteklenmesi gerektiğini söyledi.

KERMESİN FAYDASI

Ak Parti Bağlar Belediye Meclis Üyesi Nezihe Kentin yaptığı yararlı çalışmalardan biri olan bu kermesin kimsesizlere ve özürlüler yararına yapılması, hem özürlüler için hem de ihtiyaç sahibi olan insanlar için bir ışık kaynağı olduğunu ve bu tür kermeslerin sürekli devam edeceğini belirten Kent , yardıma ihtiyaç duyan insanlara destek boynunun borcu olduğunu söyledi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kimsesizler ve Özürlüler Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement