Sultanbeyli'deki Kimyasal Panikten İlk Görüntüler! Veliler İsyanda: Çocuklarımızı Okula Gönderemiyoruz - Son Dakika
Güncel

Sultanbeyli'deki Kimyasal Panikten İlk Görüntüler! Veliler İsyanda: Çocuklarımızı Okula Gönderemiyoruz

İstanbul Sultanbeyli'de yaşanan kimyasal panik sonrası hastane bahçesi mahşer yerine döndü. Öğrenci veliler, "Çocuklarımızı okula göndermekten korkuyoruz." diyerek isyan etti.

09.01.2018 21:27  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sultanbeyli'de iki genç, lisenin yakınına biber gazı attı. Gazdan etkilenen 2 öğretmen ve 4 öğrenci hastaneye gitti.

Öğrencilerin velileri panikle hastaneye gitti. Bir süre karantina altına alınan hastanenin bahçesi adeta mahşer yerine döndü.

ÖĞRENCİ VELİSİ İSYAN ETTİ

Olayla ilgili konuşan bir öğrenci velisi "Çocuklarımızı okula göndermekten korkuyoruz. Okulun önünde önlem alınmasını istiyoruz." dedi.

BAŞKAN YARDIMCISI: BÜYÜTÜLCEK BİR KONU DEĞİL

Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen "4 öğrenci, 2 öğretmen okulun bahçesinde aynı anda gaz kokusundan rahatsızlanınca hastaneye kaldırılıyorlar. Yaşları küçük 2 kişi tarafından ne olduğu belli olmayan bir gaz sıkılmış. Başhekimle konuştuk büyütülecek bir konunun olmadığını kaydetti. Acil bölümü de açıldı. İlk başta ne olduğu belli olmadığından tedbiren kapatıldı hastanenin acili" diye konuştu

Sultanbeyli\'deki Kimyasal Panikten İlk Görüntüler! Veliler İsyanda: Çocuklarımızı Okula Gönderemiyoruz

Son Dakika Güncel Sultanbeyli'deki Kimyasal Panikten İlk Görüntüler! Veliler İsyanda: Çocuklarımızı Okula Gönderemiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement