Vicdansız Kaynana, Kira Vermeyen Gelinini Çocuklarıyla Beraber Sokağa Attı - Son Dakika
Güncel

Vicdansız Kaynana, Kira Vermeyen Gelinini Çocuklarıyla Beraber Sokağa Attı

Gaziantep'te 3 çocuk annesi kadın, kira ödemediği gerekçesiyle kaynanası tarafından sokağa atıldı. Mağdur kadın, geceyi 3 çocuğuyla komşunun arabasında geçirdi.

20.03.2019 12:39  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te eşi cezaevine girdikten sonra kira vermediği gerekçesiyle kaynanası tarafından eşyalarıyla evden çıkarıldığını iddia eden Sultan Kılıç (31), geceyi 3 çocuğuyla komşunun arabasında geçirdi.

İddiaya göre, merkez Şahitkamil ilçesi Özgürlük Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi Sultan Kılıç , 14 yıllık eşi Ömer Kılıç 2017 yılının Aralık ayında cezaevine girdikten sonra kaynanasıyla sorunlar yaşamaya başladı.

İŞ BULMAYA ÇIKTI

Kaynanasına ait evde oturan Kılıç, bu ay kirasını vermediği gerekçesiyle kaynanasıyla tartıştı. İş bulmak için evden çıktıktan sonra kaynanası tarafından eşyaları sokağa atılan Kılıç, geceyi 3 çocuğuyla komşunun arabasında geçirdi.

Vicdansız Kaynana, Kira Vermeyen Gelinini Çocuklarıyla Beraber Sokağa Attı

"KAYNANAM BENİ 3 ÇOCUĞUMLA KAPIYA KOYDU"

Gazetecilere açıklama yapan Kılıç, kaynanasının kendisiyle sürekli kavga ettiğini söyledi. Yardıma muhtaç olduğunu ifade eden Kılıç, "Kaynanam beni kiracı diye dışarı attı. Kocam 26 yıl hapis cezası aldı. Onun için kaynanam beni 3 çocuğumla kapıya koydu. Zile basıyorum, kapıyı bile açmıyorlar. Bu yetmezmiş gibi sürekli polis çağırıyorlar. Dün akşam komşumuz sağ olsun arabasını bize açtı, orada yattık." dedi.

Kılıç, yardıma ihtiyacı olduğunu bu konuda yetkililerden destek beklediğini kaydetti.

Vicdansız Kaynana, Kira Vermeyen Gelinini Çocuklarıyla Beraber Sokağa Attı
Vicdansız Kaynana, Kira Vermeyen Gelinini Çocuklarıyla Beraber Sokağa Attı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vicdansız Kaynana, Kira Vermeyen Gelinini Çocuklarıyla Beraber Sokağa Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • ..: söz konusu kaynana olunca gerisi teferruat. Allah topunun cezasını versin. Bi illet de bende var 17 7 Yanıtla
  • Endi : Torunlarını dışarı atmış. Kadının suçu olsa bile torunlarını dışarı atan vicdansızdan daha ne denilebilir. Yuh olsun....hadi bakalım suriyelilere bedava aş ev para ödeyen devlet şimdi kendi halkına yardım edecek mi takip edin... 22 2 Yanıtla
  • FÜZEE: YUH YAAAA.VİCDANSIZ KADIN 20 1 Yanıtla
  • Neo: Antepte insanlık Egitim şart cahıllık kotu 18 0 Yanıtla
  • Mehmet Akif Bozkurt: Neden hep kaynana gelin sorunu oluyor da kayınbaba damat sorunu olmuyor? Kadınlar bunu kendilerine soruyorlar mı acaba? 14 3 Yanıtla
  • Körfez li: Allah sana öyle bir bela versin ki keşke bile diyecek takatin olmasın torunların onlar senin gelinin ise namusun yazıklar olsun sana kaynana nasıl olurda geceyi dışarda geçirirler 15 0 Yanıtla
  • Fikret : Kaynana kötü rölünü iyi oynamış! Ve uygulamış. 14 1 Yanıtla
  • Mühendis : Yuh valla bizim kiracı 1 sene kira vermedi birşey demedik belki başka sorunlar vardır. 12 1 Yanıtla
  • .....,,, : İyide ikigün sonra sende belki kaynana olacan 4 3
  • ..: doğru denen eğri, ne yaşadığımı biliyor musun da havlıyorsun. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • TRT 2'de Yayınlanan Belgesel Dizisi: Tanışma Hikayesi
    11:23 TRT 2'de Yayınlanan Belgesel Dizisi: Tanışma Hikayesi

    TRT 2'de yayınlanan belgesel dizi, kültür sanat dünyasındaki unutulmaz karşılaşma ve tanışma hikayelerini ele alıyor. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Onur Hüseyin Kılınç'ın üstlendiği dizi, usta fotoğraf sanatçısı Coşkun Aral ve hekim Ercan Kesal gibi isimlerin tanışma serüvenlerini anlatıyor. Dizi, sanatçıların ustalarıyla olan ilişkilerinin sanatlarını nasıl geliştirdiğini gösteriyor.

  • Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı: Sporcularımız Paris'te gümüş veya altın madalya kazanabilir
    11:22 Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı: Sporcularımız Paris'te gümüş veya altın madalya kazanabilir

    Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, sporcularının 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda alınan bronz madalyayı Paris'te gümüş veya altına çevirmeyi başarabilecek düzeyde olduğunu söyledi. Çelen, sporcuların başarılarıyla Türkiye'yi cimnastikte tanıttıklarını ve hedeflerinin her zaman çıtayı yükseltmek olduğunu belirtti.

  • Başkan Böcek, Manavgatlılarla İftar Yaptı
    11:22 Başkan Böcek, Manavgatlılarla İftar Yaptı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Muhittin Böcek, Manavgatlı hemşerileri ile iftar yaptı. Başkan Böcek, Manavgat'a yapacakları yeni projeleri anlattı ve Titreyengöl Yenileme Projesi'yle yeni turizm adımları atacaklarını söyledi.

  • Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 15 Şüpheli Gözaltına Alındı
    11:21 Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 15 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kırıkkale'de son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 15 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, 6,72 gram metamfetamin, 42 adet ecstasy ve 275 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

  • Cezaevine girmekle korkuttukları yaşlı kadını 900 bin lira dolandırdılar
    11:21 Cezaevine girmekle korkuttukları yaşlı kadını 900 bin lira dolandırdılar

    Denizli'de yaşayan bir yaşlı kadını cezaevine girmekle korkutarak dolandıran 3 şüpheli, jandarma tarafından 4 saat içinde yakalandı. Şüpheliler, yaşlı kadından aldıkları 900 bin liralık altın ve paralarla birlikte yakalandı. Dolandırılan yaşlı kadın ise kısa sürede altın ve paralarına geri kavuştu.

  • İstanbul'da Metrobüs Duraklarında Uzun Kuyruklar Oluştu
    11:20 İstanbul'da Metrobüs Duraklarında Uzun Kuyruklar Oluştu

    İstanbul'da akşam saatlerinde metrobüs durakları ile üst geçitlerde uzun kuyruklar oluştu. Durağa ulaşmakta güçlük çeken yolcular, araçlara binmekte zorlanırken, yoğunluk iftar vaktine kadar devam etti. İstanbul Yenibosna'da metrobüs hattını kullanan vatandaşlar, üst geçit ve duraklarda aşırı yoğunlukla karşılaştı. Üst geçitlerde başlayan yoğunluk metrobüs durağına kadar uzadı. Durağa ulaşmakta güçlük çeken yolcular, araçlara binmekte zorlandı. Tek sıra halinde ilerlemeye çalışan vatandaşlar, güçlükle yürürken o anlar ise havadan görüntülendi. Görüntülerde yolcuların kalabalık nedeniyle ilerlemekte zorlandığı görülürken, E-5 yolunda ise zaman zaman trafiğin durma noktasına geldiği dikkat çekti. - İSTANBUL

  • Tokat'ta İtfaiye Köpeği Kurtardı
    11:19 Tokat'ta İtfaiye Köpeği Kurtardı

    Tokat'ın Niksar ilçesinde bir köpek, bir dükkanın kapı demirinin altına sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 20 dakikalık bir çalışma sonucunda köpeği kurtardı.

  • Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
    11:18 Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde meydana gelen kazada, otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Hürriyet Caddesi'nde Naci Kamış Bulvarı kavşağında gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Melih Özmen, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafik ekipleri olay yerinde önlem alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement