Kırgın Çiçekler 60.Bölüm Fragmanında Düğünden Gelin Kaçırdılar! - Son Dakika
Magazin

Kırgın Çiçekler 60.Bölüm Fragmanında Düğünden Gelin Kaçırdılar!

Kırgın Çiçekler 60.bölüm fragmanı yayınlandı. 60.bölüm fragmanında Songül'ün düğününde olaylar çıkıyor! 59.bölümde ne oldu ve 60.bölümde neler yaşanacak. İşte tüm detaylar.

15.11.2016 10:18  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgür Çevik ve İpek Karapınar'ın başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler dizisinin 60.bölüm fragmanı yayınlandı. Evlenmek zorunda bırakılan Songül'ün düğününde halay çeken Güney ve arkadaşları, trajikomik bir görüntü sergiledi. Düğüne katılan ekibin ise hayatı tehlike altında.

KIRGIN ÇİÇEKLER 59.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sadullah'ı kan davacıları buluyor. Kan davasının bitmesi için yeğeni ile Songül'ün evlenmesini isteyen kanlısına Sadullah, büyük bir tepkiyle karşılık veriyor. Kendi günahın cezasını kızına çektirmek istemeyen Sadullah kendisini bıçaklıyor... Babasını kaybetmek istemeyen Songül ise bu teklifi kabul ediyor. Songül'ün ayrılma kararını duyan Güney ise çok öfkeleniyor...

Kırgın Çiçekler dizisinde kızına kanlısının oğluyla evlenmesi için baskı yapamayan Sadullah, kan davalısı ve Songül'ün gözleri önünde kendisini bıçaklar. Babasının kanları içerisinde yere yığılması ardından kendisini suçlayan Songül, evlenmekten başka çaresi olmadığını düşünür ve kimseye bir açıklama yapmadan Güney'den ayrılır. Evlenmek üzere Sinop'a doğru yola çıkan Songül, kızlara ise bir veda mektubu bırakır. Bu ayrılık hem Güney hem de kızları perişan eder.

SONGÜL EVLENECEK Mİ? DÜĞÜN DARBEYE UĞRAYACAK MI? KAN DAVASI BİTECEK Mİ? SONGÜL'Ü KAÇIRAN GÜNEY BAŞARILI OLACAK MI?

Kırgın Çiçekler 60.bölümü 21 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'da ATV ekranlarında olacak.

Kırgın Çiçekler 60.Bölüm Fragmanında Düğünden Gelin Kaçırdılar!

Son Dakika Magazin Kırgın Çiçekler 60.Bölüm Fragmanında Düğünden Gelin Kaçırdılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement