Kırgızların "En Güzeli" Londra Yolcusu - Son Dakika
Güncel

Kırgızların "En Güzeli" Londra Yolcusu

Alikcanova: "Kazanmak önceliğim olacaktır”

19.11.2014 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırgızistan'da 2014 Güzellik Yarışması'nın birincisi Ayköl Alikcanova, İngiltere'nin başkenti Londra'da 20 Kasım'da başlayacak Dünya Güzellik Yarışması'na Kırgızistan'ı temsilen katılacak.

Bişkek-İstanbul-Londra uçuşu öncesinde başkent Bişkek'te, AA muhabirine kendisini ve hedeflerini anlatan Kırgız güzeli Ayköl Alikcanova, Londra'da yapılacak Dünya Güzellik Yarışması'nda, "Kazanmak önceliğim olacaktır" dedi.

Dünya Güzellik Yarışması'nda, "iddialı" olduğunu söyleyen Kırgız güzel Alikcanova, en büyük hedefinin Kırgızistan'ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti.

Alikcanova, yarışmanın resmi internet sitesinde çok sayıda ülke güzeli ile birlikte yer alan fotoğrafının bugün itibarıyla binlerce oy aldığını hatırlatarak, yarışmada başarılı olacağını düşündüğünü ifade etti.

Kırgız güzel, son iki haftadır hazırlıkları ile ilgili yoğun çalışma içinde olduğunu anımsatarak, "Çok heyecanlıyım. Özellikle son iki haftayı hazırlıklarla geçirdim. Ulusal giyimimi özel diktirdim. Yarışmada okuyacağım İngilizce şarkımı hazırladım. Şimdilik, şarkı isimini sır gibi saklıyorum" diye konuştu.

Geçen hafta düzenlediği basın toplantısında yarışmaya katılmak için ailesinin yeterli maddi imkanının olmadığı ve bu nedenle kamuoyuna yaptığı maddi destek çağrısı ile ilgili soru üzerine Alikcanova, "Çok şükür. Son anda yarışmaya katılmak için yeterli maddi desteği buldum. Maddi desteğinin büyük bir kısmını akrabalarım, annemin arkadaşları ve kendisini yarışmaya gönderen şirketin sağladığını" söyledi.

Bir telefon şirketinde müşteri hizmetleri bölümünde çalışan 24 yaşındaki Alikcanova, ülkenin dörtbir yanından yarışmaya katılan 20 kız arasından seçilmişti. Alikcanova, 2012 yılında ülkede "internet güzeli" olmuştu. Kırgız güzel, 3 uzun metrajlı gençlik filmde rol almıştı. - Kırgızistan

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırgızların 'En Güzeli' Londra Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement