Kırıkkale'de Kayıp Kadının Dağlık Alanda Bulunması - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Kayıp Kadının Dağlık Alanda Bulunması

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, ilçede önceki gün dağlık alanda bulunan ve hastanede tedavi altına alınan yaşlı kadını ziyaret etti.

14.04.2016 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, ilçede önceki gün dağlık alanda bulunan ve hastanede tedavi altına alınan yaşlı kadını ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Selçuk Yalçın iile, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sultan Çetin'ni ziyaret eden Yıldırım, kadının durumuyla ilgili doktorlardan bilgi aldılar.

Yıldırım, ziyaretin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşlı kadının önemli bir sağlık sorununun olmadığını söyledi.

Çetin'i hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini ifade eden Yıldırım, "Doktorlar ve diğer sağlık personeli gerekli olan her türlü hizmeti yerine getiriyorlar. Teyzemizin durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Kendisine bir bakanın olmadığını ifade eden teyzemize, tedavisi sonrasında devlet olarak yapılması gereken her türlü desteği vererek, onun hayır duasını almaya çalışacağız." diye konuştu.

Çetin'in 9 Nisan'da para çekmek için evinden çıktıktan sonra uzun süre kendinden haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirmiş ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çetin'i 3 günlük süren çalışmanın ardından ilçeye bağlı Koçubaba köyüne yakın dağlık alanda bulmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Kayıp Kadının Dağlık Alanda Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement