Kırıkkale'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'den Kısa Kısa

Şubat ayında sağlık problemleri nedeniyle Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nden Kırıkkale F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne sevk edilen Alaattin Çakıcı, Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

16.05.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şubat ayında sağlık problemleri nedeniyle Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nden Kırıkkale F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne sevk edilen Alaattin Çakıcı, Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen Çakıcı, kontrollerin ardından tekrar cezaevine götürüldü.

Çakıcı'ya Avukatı İbrahim Halil Çiçek eşlik etti.

Temiz Keskin için El Ele Kampanyası

Keskin Belediyesi "Temiz Keskin İçin El Ele" sloganıyla kampanya başlattı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki programa, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Yıldırım, burada temizlik ekipleriyle birlikte yerleri süpürerek kampanyayı başlattı. Yıldırım daha sonra, esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Vatandaşlar da ilk defa ilçede böyle bir  kampanya  düzenlenmesinden  dolayı memnun  olduklarını belirterek, Başkan Yıldırım'ın  temizlik  ekipleri ile birlikte  temizlik  yapmasının kendilerini şaşırttığını kaydettiler.

Sulakyurt'ta bilim fuarı

Sulakyurt ilçesinde Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği bilim fuarı düzenlendi.

Kaymakam Harun Kazez, Sulakyurt Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen fuarın açılışında, projeler sayesinde öğrencilerin birçok bilgi ve beceri sahibi olduklarını söyledi.

Öğrencilerin 25 proje ile fuara katıldıklarını belirten Kazez, "Bilim fuarında danışman öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde görev alan öğrencilerimiz çok güzel çalışmalar yaptılar. Öğrencilerin hazırladığı bazı projeler daha da geliştirilebilir. Hazırlanan projeler sayesinde çeşitli araştırmalar yapan öğrencilerin bilgi ve becerileri de bu sayede daha da artmış oldu" dedi.

Kaymakam Kazez ve beraberindekiler, açılan stantları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik etti. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement