Kırıkkale Engellileri Desteklemek İçin Yapılan Dans Gösterisini Erkekler Parmaklıklar Arasından... - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Engellileri Desteklemek İçin Yapılan Dans Gösterisini Erkekler Parmaklıklar Arasından...

Kırıkkale'de Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği'nin faaliyetlerini desteklemek için genci-yaşlısı yaklaşık 100 kadın, gönüllü dans eğitmenleri Tuğçe Çalılık ve Ebru Yıldırım nezaretinde dans etti.

18.10.2017 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği'nin faaliyetlerini desteklemek için genci-yaşlısı yaklaşık 100 kadın, gönüllü dans eğitmenleri Tuğçe Çalılık ve Ebru Yıldırım nezaretinde dans etti. Engellilerin çalıştığı kafedeki gösteriye alınmayan erkekler ise dansı branda çekilmiş demir parmaklıklarının üzerinden izledi.

Dans eğitmeni Ebru Yıldırım ile Tuğçe Çalılık, Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği tarafından işletilen Engelsiz Cafe'de dans gösterisi etkinliği düzenledi. Kenetteki genci-yaşlısı yaklaşık 100 kadının katıldığı dans gösterisine erkekler alınmadı. Zumma dansı gösterisinin yapıldığı Engelsiz Cafe'nin demir parmaklıklarına da branda çekilerek dans gösteriminin dışarıdan izlenmesinin önüne geçilmeye çalışıldı. Ancak bazı erkeklerin demir parmaklıklar üzerinden dansın yapıldığı cafeyi izlemeleri dikkati çekti.

Etkinliği düzenleyenlerden dans eğitmeni Tuğçe Çalılık, gösteri sonrasında, kendilerine destek veren Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç'a teşekkür etti.

Dans eğitmenlerinden Ebru Yıldırım'da konuşmasında, 'Buranın engelsiz kafe olması nedeni ile bir katkıda bulunalım istedik. Burada çalışanlar da engelli olması nedeniyle gönüllü olarak onlara bağış toplamak için çıktığımız yolda her şey çok güzel gelişti, amacımıza ulaştık. Programlarımızı önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek en büyük dileğimizö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Engellileri Desteklemek İçin Yapılan Dans Gösterisini Erkekler Parmaklıklar Arasından... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement