Şehit Polis Sivri Kırıkale'de Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Sivri Kırıkale'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Polis Sivri Kırıkale\'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan polis memuru 24 yaşındaki Muhammet Fatih Sivri, son yolculuğuna Kırıkkale'de uğurlandı.

27.07.2015 18:45  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da, Gazi Mahallesi'nde terör örgütü operasyonunda ölü ele geçirilen Günay Özarslan'ın cenazesi için toplanan ve dağılmayan gruba müdahale sırasında gözaltı işlemi uygulamak için girdiği binadan açılan ateş sonucu yaralı olarak kaldırıldığı Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan polis memuru 24 yaşındaki Muhammet Fatih Sivri, son yolculuğuna Kırıkkale'de uğurlandı.

İzin iptalleri nedeniyle dün yapılması planlanan nişan törenini ertelemek durumunda kalan şehit polis memuru Muhammet Fatih Sivri, 5 Eylül'de 24 yaşındaki Pınar Duru Özin ile evlenecekti. Şehit Sivri'nin cenazesi İstanbul'da yapılan törenin ardından uçakla Ankara'ya, ardından ambulans ile Kırıkkale L Tipi Cezaevi'nde gardiyan olan babası Mehmet Sivri'nin Bahçelievler Mahallesi 2060 Sokak'ta bulunan Özyurt Sitesi'nde bulunan evinin önüne getirildi. Büyük izdihamın yaşandığı evin önünde babası Mehmet, ennesi Zarife, sözlüsü Pınar Duru Özin ile yakınları göz yaşı dökerken baygınlık geçirenler oldu. Bu sırada evin önünde bekletilen ambulansta bayılanlara müdahalede bulunuldu.

İkindi namazı için Kırıkkale Nur Camii'ne getirilen şehit polis Sivri'nin cenaze törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Ali Kolat, milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Seyit Ahmet Göçer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehidin yakınları ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

TABUTA SARILIP GÖZ YAŞI DÖKTÜLER

Nur Camisinde cenaze namazı öncesi şehit polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin cenaze töreninde babası Mehmet, Annesi Zarife Sivri, sözlüsü Pınar Duru Özin ve yakınları tabuta sarılarak göz yaşlarını tutamadılar. Düzenlenen askeri törenle birlikte cenazeye katılan gençler tekbir getirip, bölücü örgüt aleyhine sloganlar atılırken cenaze top arabasına konuldu Şehit polis memuru Sivri'nin cenazesi, ailenin isteği üzerine Kırıkkale Merkez Nur Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Yenimahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Sivri Kırıkale'de Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement