Kırıkkaleli Şehit Yahya Şen Gözyaşları ile Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkaleli Şehit Yahya Şen Gözyaşları ile Uğurlandı

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, PKK'lı teröristlerin daha önceden asfaltın altına tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Yahya Şen (24), memleketi Kırıkkale'de düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla son...

05.10.2018 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, PKK'lı teröristlerin daha önceden asfaltın altına tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Yahya Şen (24), memleketi Kırıkkale'de düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Teröristlerin bulundukları askeri araca yönelik bombalı saldırısında yaralanan ve kaldırıldığı Batman'daki hastaneden alınarak askeri uçak ile Ankara GATA Hastanesi'ne getirilirken şehit olan Uzman Çavuş Yahya Şen'in cenazesi gece geç saatlerde Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna getirildi.

Şehit Yahya Şen'in Kırıkkale Nur Camiindeki Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Halil Öztürk ve Ahmet Önal, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın oğlu Türgev Vakfı Genel Başkanı Bilal Erdoğan, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.Cenaze töreninde taziyeleri kabul eden baba Emrullah, anne Ayşe, ağabeyi Uzman Çavuş Metin ile ikiz kardeşi Zekeriya ve dedesi Ali Şen ile yakınları şehit Yahya Şen'in Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin annesi Ayşe Şen, İnşallah gavurun bebelerinden Allah hesabını soracaktır oğlum diye feryat etmesi cenazeye katılanlara duygulu anlar yaşattı.Cenaze namazının ardından Şehit Şen'in tabutunu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Türgev Vakfı Başkanı Bilal Erdoğan da cenaze aracına kadar omuzlarında taşıdılar.

Şehit Yahya Şen'in cenazesi Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Akcakavak köyünde toprağa verildi.

Kırıkkaleli Şehit Yahya Şen Gözyaşları ile Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkaleli Şehit Yahya Şen Gözyaşları ile Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement