Kırıkkaleli Yazarlar İmza Gününde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kırıkkaleli Yazarlar İmza Gününde Buluştu

Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Kırıkkaleli Yazarlar İmza Günü" programı düzenlendi.

13.05.2018 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Kırıkkaleli Yazarlar İmza Günü" programı düzenlendi.

Bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkaleli yazarların ilk defa bir araya geldiği bir program düzenlendiğini söyledi.

Haktankaçmaz, "Bizler millet olarak biraz belki göçebe kültürden geldiğimiz için yazmaya, okumaya çok yakın bir millet değiliz. Ama son dönemde çocuklarımıza, gençlerimize yönelik olarak yapılan faaliyetlerle okuma alışkanlığının, okuma becerisinin kazandırılması noktasında çok ciddi mesafeler katettik. Ondan da çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Ben böyle bir kültürel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum. Ayrıca bugün Anneler Günü olması nedeniyle tüm annelerimizin Anneler Günü'nü bir kez daha kutluyorum." diye konuştu.

Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercihan Çakmak da burada etkinliğe katılan yazarlara teşekkür ederek, stantlarda Kırıkkale'nin son 40 yıllık kitap, dergi ve broşürden oluşan bir arşiv sergisinin bulunduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından 42 yazarın katıldığı imza gününün açılışı Vali Haktankaçkaz, Türkiye Gazeteciler Federasyon Başkanı Yılmaz Karaca ve davetliler tarafından yapıldı.

Stantları gezerek yazarlardan bilgi alan Haktankaçmaz, günün anısına yazarlara plaket verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırıkkaleli Yazarlar İmza Gününde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement