Kırımdaki petrol depolama tesisine İHA saldırısı düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Kırımdaki petrol depolama tesisine İHA saldırısı düzenlendi

Kırımdaki petrol depolama tesisine İHA saldırısı düzenlendi

Rusyanın yasa dışı ilhak ettiği Kırımdaki petrol depolama tesisine insansız hava aracıyla (İHA) saldırı düzenlendi. Sözde Sivastopol Valisi Mihail Razvojayev, kentteki petrol depolama tesisinin İHA ile vurulduğunu ve saldırı sonucunda tesiste yangın çıktığını belirtti. Yangın söndürme çalışmalarının devam ettiği aktaran Razvojayev, saldırının 2 İHA ile düzenlendiği değerlendirmesinde bulundu. Saldırıda yaralı ve ölenlerin olmadığı kaydedildi.

29.04.2023 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın yasa dışı ilhak ettiği Kırım'daki petrol depolama tesisine, insansız hava aracıyla (İHA) saldırı düzenlendi.

Kırım'da Sözde Sivastopol Valisi Mihail Razvojayev, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentteki petrol depolama tesisinin İHA ile vurulduğunu bildirdi.

Saldırı sonucunda tesiste yangın çıktığını belirten Razvojayev, 4 tankın da hasar aldığını ifade etti.

Yangın söndürme çalışmalarının devam ettiğini aktaran Razvojayev, "Tesisin iki farklı bölümünde yangın çıktığına göre saldırının 2 İHA ile düzenlendiği söylenebilir." değerlendirmesinde bulundu.

Razvojayev, saldırıda yaralı ve ölenlerin olmadığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırımdaki petrol depolama tesisine İHA saldırısı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, Maduro ile 5. kez görüştü
    09:39 Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, Maduro ile 5. kez görüştü

    Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile 5. kez yüz yüze görüştü. İki lider, diplomatik ilişkilerin düzelmesi ve işbirliği konularını ele aldı. Petro, siyasi barışın her iki ülkeye katkı sağlayacağını belirtirken, Maduro da Kolombiya'ya her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

  • Zonguldak'ta Ramazan Bayramı Sabahı Silah Atma Geleneği Devam Ediyor
    09:34 Zonguldak'ta Ramazan Bayramı Sabahı Silah Atma Geleneği Devam Ediyor

    Zonguldak'ta Ramazan Bayramı sabahı silah atma geleneği bu yıl da sürdü. Şehir merkezinde bayram namazının ardından silah sesleri yükseldi. Polis ekipleri ihbarlar üzerine harekete geçti ve vatandaşlar geçmişten günümüze devam eden bayram adetini yerine getirdi. Silah sesleri duruma alışkın olmayanları korkuttu ve polis ekipleri çalışma başlattı.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
    09:34 Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

    AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kasapoğlu mesajında, Ramazan ayının hüznünü geride bırakarak bayrama ulaşmanın sevincini paylaştıklarını belirtti ve bu mübarek ay boyunca yapılan ibadet ve duaların kabul olmasını niyaz etti. Ayrıca, Mahalli İdareler Genel Seçimleri süresince milletle bir ve beraber olma bahtiyarlığını yaşadıklarını ve bu beraberliğin Ramazan'ın sevinci ve kardeşlik iklimiyle bereketlendiğini ifade etti. Kasapoğlu, Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, bayramın tüm insanlığın hayrına ve esenliğine vesile olmasını diledi.

  • Muharrem İnce, Yalova'da Bayram Namazını Kıldı
    09:32 Muharrem İnce, Yalova'da Bayram Namazını Kıldı

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ramazan Bayramı nedeniyle memleketi Yalova'da Elmalık Köyü Camii'nde bayram namazını kıldı. İnce, cami avlusunda köylülerle bayramlaştıktan sonra mezarlık ziyareti yaparak ailesinin bayramını kutladı.


Advertisement