Kırklareli'de 'Suriye'de Jeopolitik Mücadele Paneli' Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'de 'Suriye'de Jeopolitik Mücadele Paneli' Yapıldı

Kırklareli\'de \'Suriye\'de Jeopolitik Mücadele Paneli\' Yapıldı

Kırklareli Üniversitesi Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Suriye’de Jeopolitik Mücadele” konulu panel düzenlendi.

29.04.2018 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Üniversitesi Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından " Suriye'de Jeopolitik Mücadele" konulu panel düzenlendi.

Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Moderatörlüğünü üniversitenin Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Muharrem Ekşi'nin yaptığı panele, MEF Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı ve BİLGESAM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kibaroğlu ile MEF Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşegül Kibaroğlu konuşmacı olarak katıldı.

Dr. Muharrem Ekşi, Suriye sorununun Türk dış politikasının ana gündem konusu olduğu gibi küresel siyasetin de jeopolitik mücadele alanı olduğuna vurgu yaparak, panelin önemine dikkat çekti.

Panelin ardından Prof. Dr. Mustafa Kibaroğlu ve Prof. Dr. Ayşegül Kibaroğlu, Rektör Şengörür'ü makamında ziyaret etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırklareli'de 'Suriye'de Jeopolitik Mücadele Paneli' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement