Kırklareli İtfaiyesinden Başkan Kesimoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kırklareli İtfaiyesinden Başkan Kesimoğlu'na Ziyaret

Kırklareli İtfaiyesinden Başkan Kesimoğlu\'na Ziyaret

Kırklareli Belediyesi İtfaiye personeli, İtfaiye Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu ziyaret etti.

29.09.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Belediyesi İtfaiye personeli, İtfaiye Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu ziyaret etti.

İtfaiye Müdürü Ali Sinan Demirer ve itfaiye personeli, Başkan Yardımcısı Tahsin Gençay'ın öncülüğünde Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcısı Gençay ve İtfaiye Müdürü Demirer, Başkan Kesimoğlu'na itfaiye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, itfaiyecilerin haftasını kutlarken, "Gönül ister ki hiçbir zaman yangın, can ve mal kaybı olmasın. Ama maalesef hayatın içerisinde bunların hepsi var. Böyle durumlarda vatandaşın 'imdat' dediği anda itfaiye personelinin hazır ve donanımlı bir şekilde hizmet vermesi, kötü tabloların yaşanmaması için çok ama çok önemlidir. Gerek teçhizat, araç gerekse personel olarak bu vasıfları taşıyan bir itfaiye birimine sahip bir belediyenin Başkan'ı olmaktan gurur duyuyorum. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gecesini gündüzüne katıp, canla başla hazırda bekleyen cesur ve deneyimli itfaiye personelimizin itfaiye haftasını kutlar, bu şerefli görevde kendilerine üstün başarılar dilerim" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli İtfaiyesinden Başkan Kesimoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement