Kırklareli'nde Kaçak Avcılıkla Mücadele - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nde Kaçak Avcılıkla Mücadele

Kırklareli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce, kaçak avlanmaya karşı denetimler sürüyor.

16.01.2018 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce, kaçak avlanmaya karşı denetimler sürüyor.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile jandarma komutanlığı ekipleri, Tatarköy ve Çeşmekolu köylerinde beldesindeki denetimlerde, kullanılması yasak olan malzemeler arasında yer alan ve gizlenmek amacıyla kullanılan 6 güme buldu.

Ele geçirilen gümeler, yakılarak imha edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nde Kaçak Avcılıkla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Moskova'da Konser Salonunda Terör Saldırısı: 143 Ölü
    16:43 Moskova'da Konser Salonunda Terör Saldırısı: 143 Ölü

    Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'nın yayımladığı listede, Moskova'nın banliyösündeki bir konser salonunda gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 143'e yükseldi.

  • Standart Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Çıktı
    16:43 Standart Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Çıktı

    Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 416 bin liraya yükseldi. Altın piyasasında en düşük 2 milyon 264 bin lira, en yüksek 2 milyon 420 bin lira olan standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 0,3 artarak 2 milyon 416 bin lira oldu. KMKTP'de altın işlem hacmi 2 milyar 416 milyon 736 bin 884,50 lira olarak gerçekleşti. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar arasında Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye İş Bankası, Ahlatcı Metal Rafineri, Uğuras Kıymetli Madenler ve Ziraat Bankası yer aldı.

  • Diyarbakır Anneleri, HDP İl Binası Önünde Oturma Eylemini Sürdürüyor
    16:43 Diyarbakır Anneleri, HDP İl Binası Önünde Oturma Eylemini Sürdürüyor

    Diyarbakır anneleri, dağa kaçırılan çocukları için eski HDP il binası önündeki oturma eylemini 1669'uncu gününde sürdürüyor. Ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren anneler, evlatlarını almadan gitmeyeceklerini ve eylemlerinden vazgeçmeyeceklerini belirtiyor.

  • Samsun'da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı
    16:41 Samsun'da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı

    Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan operasyonda sentetik ecza, metamfetamin ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirdi. İfadesi alınan diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

  • Sapanca Gölü'nde Yakıt Sızıntısı Sonrası Temizlik Çalışmaları Sürüyor
    16:40 Sapanca Gölü'nde Yakıt Sızıntısı Sonrası Temizlik Çalışmaları Sürüyor

    Kocaeli'de petrol boru hattına müdahale sonucu yaşanan yakıt sızıntısı nedeniyle kirliliğin oluştuğu Sapanca Gölü'nde temizlik çalışmaları sürüyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ekipleri, göldeki kirliliği temizlemek için çalışmalara başladı. Yakıtın gölden ve dere yatağından tamamen bertaraf edilmesi için hızlı bir şekilde müdahale edildiği belirtilirken, içme suyu kanallarının güvenliği sağlandı ve vatandaşların içme suyu konusunda endişelenmemesi gerektiği vurgulandı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması
    16:40 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in ifadesi ortaya çıktı. Keskin, bağış kampanyası ve paranın harcanmasıyla ilgili sorumluluğun CHP İstanbul İl Başkanlığına ait olduğunu belirtti.

  • Manisa'da Kaçak Tütün Operasyonu: 1 Milyon 200 Bin TL Değerinde Ürün Ele Geçirildi
    16:39 Manisa'da Kaçak Tütün Operasyonu: 1 Milyon 200 Bin TL Değerinde Ürün Ele Geçirildi

    Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 1 milyon 200 bin TL olan kaçak tütün ve tütün mamulleri ele geçirildi. Operasyonda, ev ve eklentilerinde yapılan aramada, 620 bin adet boş makaron, 260 bin adet dolu makaron, 281 kilo 350 gram kıyılmış açık tütün, 186 kilo kıyılmış ambalajlı tütün, 3 adet sigara sarma makinesi, 10 adet makoron doldurma aparatı, bin 200 adet şeffaf makaron poşeti, 2 bin 135 adet kesilmiş bandrol ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin adli işlemleri devam ediyor.

  • Kars'ta 8 düzensiz göçmen yakalandı
    16:39 Kars'ta 8 düzensiz göçmen yakalandı

    Kars İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yasa dışı yollardan giren şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, kent merkezinde oturma izni veya belgesi bulunmayan 8 Afganistan uyruklu düzensiz göçmeni yakaladı. Göçmenler, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere geri gönderme merkezine gönderildi.

  • Kırıkkale İl Su Kurulu Toplantısı Küresel Isınma ve Su Kaynakları Konularını Görüştü
    16:39 Kırıkkale İl Su Kurulu Toplantısı Küresel Isınma ve Su Kaynakları Konularını Görüştü

    Kırıkkale İl Su Kurulu Toplantısı, Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, küresel ısınma ve su kaynakları konuları ele alındı. Vali Makas, küresel ısınmanın bir problem olduğunu belirterek, dua ederek küresel ısınmanın tersine dönmesini temenni etti. Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Satuk Buğra Fındık ise iklim değişikliğinin su kaynaklarına etkisini anlattı ve önümüzdeki yıllarda su kaynaklarında yüzde 25 bir azalma öngörüldüğünü ifade etti. Toplantıda alınan kararlar bir üst merciye iletilmek üzere kaydedildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de Slogan Karşısında Şaşkınlık Yaşadı
    16:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de Slogan Karşısında Şaşkınlık Yaşadı

    Seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, alandaki bir grubun "Muhsin başkan" şeklinde sloganlar atması üzerine "Nereden çıktı bu?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.


Advertisement