Karantina ihlali yapan kadın yakalanınca basına çattı: Hastalıklı kadın çıktı diyeceksin değil mi - Son Dakika
3.Sayfa

Karantina ihlali yapan kadın yakalanınca basına çattı: Hastalıklı kadın çıktı diyeceksin değil mi

Kırklareli'de koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinada olması gereken kadın, su faturası için geldiği belediye binasında yakalandı. M.Y., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Hastalıklı kadın çıktı diyeceksin değil mi" sözleriyle tepki gösterdi.

11.11.2020 14:07  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Belediyesi Su İşleri Müdürlüğüne gelen 63 yaşındaki M.Y'nin HES kodu sorgulamasında karantinada olması gerektiği tespit edildi. Haber verilmesi üzerine binaya, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

"GEZMEYE GİTTİM AMA MASKEMİ HİÇ ÇIKARMADIM"

Kendisinde bir hastalık olmadığını savunan M.Y, "Ben 3 gün önce arkadaşlarıma gezmeye gittim ama maskemi hiç çıkarmadım. Dün gece de arkadaşımın kızı telefon ederek 'Ben ateşlendim hastaneye gittim, sizi uyarıyorum' dedi. Ama bende bir hastalık yok." diye konuştu.

"BAŞIMA NE İŞLER AÇTINIZ"

Güvenlik görevlisinin "Seni kimse uyarmadı mı teyze?" demesi üzerine kadın, "Bana '14 gün dışarı çıkma' dediler. Ben de faturayı yatırıp eve dönecektim. Başıma ne işler açtınız." yanıtını verdi.

Karantina ihlali yapan kadın yakalanınca basın mensuplarına çattı: Hastalıklı kadın çıktı diyeceksin değil mi

BASIN MENSUPLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Evine gitmek istediğini belirten M.Y, ekiplerden kimliğinin geri verilmesini istedi. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösteren M.Y. "Hastalıklı kadın çıktı diyeceksin değil mi Kırklareli'nde." ifadesini kullandı.

"DIŞARI ÇIKMAMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORDUM"

Polis ekipleri kadını, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurduna götürmek için bir süre ikna etmeye çalıştı. M.Y. ekiplere, "Yürü be 14 gün deli misiniz siz? Benim iğnelerim evde. Ben bilmiyordum dışarıya çıkmamam gerektiğini." dedi.

KYK YURDUNA GÖTÜRÜLDÜ

Polisin elinden kimliğini hızla alan kadının, gülerek "Nasıl kaptım ama" demesi ekiptekileri gülümsetti. Daha sonra KYK yurduna götürülen kadın hakkında 3 bin 150 lira cezai işlem uygulandı.

Karantina ihlali yapan kadın yakalanınca basına çattı: Hastalıklı kadın çıktı diyeceksin değil mi
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Karantina ihlali yapan kadın yakalanınca basına çattı: Hastalıklı kadın çıktı diyeceksin değil mi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement