Son dakika! Kırmızı ışıkta beklerken araçta silahlı saldırıya uğradılar: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika! Kırmızı ışıkta beklerken araçta silahlı saldırıya uğradılar: 1 ölü, 1 yaralı

Son dakika haberler: Kırmızı ışıkta beklerken araçta silahlı saldırıya uğradılar: 1 ölü, 1 yaralıKARS Kars'ta iki kişi otomobil ile kırmızı ışıkta beklerken silahlı saldırıya uğradı.

09.05.2022 12:16  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırmızı ışıkta beklerken araçta silahlı saldırıya uğradılar: 1 ölü, 1 yaralı

KARS Kars'ta iki kişi otomobil ile kırmızı ışıkta beklerken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 1 kşi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre olay, Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Cumhuriyet Caddesi üzernde seyir halinde bulunan ve içerisinde Yunus Kaplan ile Y.K.'nın bulunduğu otomobil kırmızı ışıkta durdu. O sırada cezaevinden izinli çıktığı ileri sürülen G.I. araçta bulunan ve aralarında husumet olan Yunus Kaplan ve Y.K.'ya silahla ateş açarak olay yerinden kaçtı. G.I. polisin sıkı takibiyle olay yerinden fazla uzaklaşmadan kısvırak yakalanarak gözaltına alındı.

Kırmızı ışıkta bekleyen otomobilde silahlı saldırıya uğrayan Yunus Kaplan olay yerinde hayatını kaybederken, Y.K ise ağır yaralı olarak olay yerine gelen ambulansla Kafkas Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye sevk edilen Y.K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan olayın gerçekleştiği Cumhuriyet Caddesi emniyet şeridi çekilerek trafiğe kapatıldı. Bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma başlattı. Olay yerindeki incelemelerin ardından Yunus Kaplan'ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Son dakika! Kırmızı ışıkta beklerken araçta silahlı saldırıya uğradılar: 1 ölü, 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika! Kırmızı ışıkta beklerken araçta silahlı saldırıya uğradılar: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement