Kırmızı Kart Gören Futbolcu Tabancasıyla Hakemi Vurdu - Son Dakika
Dünya

Kırmızı Kart Gören Futbolcu Tabancasıyla Hakemi Vurdu

Arjantin'de futbol maçında kırmızı kart gören oyuncu silahla sahaya daldı ve hakemi öldürdü.

17.02.2016 06:03  Güncelleme: 06:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjantin'in Cordoba kentinin Ribera kasabasında, Los Bohemios ile Los Diablos Rojos takımları arasında pazar günü oynanan maçta kırmızı kartla oyundan atılan Juan Marcelo Barrionuevo (36) isimli futbolcu soyunma odasının yolunu tuttu. Çantasında getirdiği silahı alan Barrionuevo, sahaya dönerek maçın hakemi César Flores'e (48) 3 el ateş etti. Kafasına, göğsüne ve boynuna isabet eden üç kurşunla yere yığılan 'Dişlek Julian' lakaplı hakem kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dört çocuk babası hakemin karısının beşinci çocuğuna hamile olduğu belirtildi.

Kızgın futbolcuyu durdurmak için araya giren rakip takım oyuncusu Walter Zárate de (25), Barrionuevo'nun silahına hedef oldu. Göğsüne aldığı bir kurşun yarasıyla hastaneye kaldırılan genç futbolcu tedavi altına alındı. Herhangi bir organı zarar görmeyen Zárate'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Olaydan sonra kaçan Barrionuevo, polis tarafından aranmasına rağmen kayıplara karıştı. Polis sözcüsü cinayete dair yaptığı açıklamada: "Olay maçın devam ettiği sırada olmuş. Barrionuevo ile hakem arasında ne yaşandığını bilmiyoruz. Oyuncu hakeme sinirlenmiş, silahını alıp gelerek hakemi öldürmüş" sözleriyle yaşananları dile getirdi. Katil zanlısı Barrionuevo'nun daha önce de uyuşturucu ticareti ile alakalı poliste suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Cinayetin yaşandığı saha, geçen sene ölümlü bir kaza yaşanması neticesinde halk arasında 'lanetli saha' olarak biliniyor. 14 Eylül 2015'te aydınlatma lambalarından birinin maç izleyen 9 yaşındaki Thomas Ferraro'nun başına düşmesi sonucu küçük çocuk olay yerinde can vermişti.



Kırmızı Kart Gören Futbolcu Tabancasıyla Hakemi Vurdu

Son Dakika Dünya Kırmızı Kart Gören Futbolcu Tabancasıyla Hakemi Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement