Manisaspor-Elazığspor Maçını Deniz Ateş Bitnel Yönetecek - Son Dakika
Spor

Manisaspor-Elazığspor Maçını Deniz Ateş Bitnel Yönetecek

Manisaspor-Elazığspor Maçını Deniz Ateş Bitnel Yönetecek

Galatasaray-Trabzonspor maçında yaptığı hatalar sebebiyle uzun bir süre karşılaşma yönetemeyen hakem Deniz Ateş Bitnel, TFF 1. Lig'de Manisaspor-Elazığspor maçını yönetecek.

18.08.2016 14:06  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 21 Şubat 2016 tarihinde oynanan Galatasaray- Trabzonspor maçında gösterdiği yönetimi nedeniyle o dönemki MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu tarafından sezon sonuna kadar dinlendirme cezası alan Deniz Ateş Bitnel, yeni MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte tekrar düdük çalmaya devam edecek.

MANİSASPOR-ELAZIĞSPOR MAÇINI YÖNETECEK

Hakem Deniz Ateş Bitnel, bu hafta başlayacak TFF 1. Lig maçında görevlendirildi. Bitnel, 20 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Manisaspor- Elazığspor karşılaşmasında, yardımcıları Cemal Bingül, Bahtiyar Birinci ve Yiğit Peşin ile birlikte görev yapacak.

SALİH DURSUN KIRMIZI KART GÖSTERMİŞTİ

Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması sırasında verdiği kararlarla bir hayli eleştirilen Deniz Ateş Bitnel, yine tartışmalı bir pozisyon sonrası kartına başvurduğu sırada Trabzonspor'da o dönem kiralık oynayan Salih Dursun, elinden aldığı kırmızı kartı kendisine göstermiş ve medyada bu olay uzun süre gündem olmuştu. Deniz Ateş Bitnel, 6 aydan bu yana hiçbir maçta görev verilmemiş ve dinlendirme cezasıyla bir köşeye çekilmişti. Bitnel, halen 7 kişilik FIFA hakem listesinde kokartlı olarak gözüküyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor-Elazığspor Maçını Deniz Ateş Bitnel Yönetecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement